ERKAN ZENGİN, 'AİLEM İSVEÇ’TE KALACAK'

İsveç’in Çek Cumhuriyeti ile oynayacağı hazırlık maçı için İsveç’e gelen Erkan zengin İsveç basınına açıklamalarda bulundu. Türkiye’deki gelişmelerden dolayı rahatsızlığını dile getiren Erkan Zengin, ‘ailem İsveç’te kalacak ve ben Trabzon’a yalnız döneceğim’ dedi.

ERKAN ZENGİN, 'AİLEM İSVEÇ’TE KALACAK'
ERKAN ZENGİN, 'AİLEM İSVEÇ’TE KALACAK'
Bu içerik 2314 kez okundu.

İSVEÇ POSTASI


İsveç’te dünyaya gelen Türk kökenli Erkan Zengin son olarak Trabzonspor’da futbol yaşamına devam ediyor. İsveç’in başkent takımlarından Hammarby Spor Kulübünden önce Beşiktaş’a, sonra Eskişehirspor’a transfer olan Zengin oradan da geçen yıl Trabzonspor’a geçti. Son yıllarda İsveç Milli Takımı’nda yer alan Erkan Zengin Türkiye’deki gelişmelerden dolayı tedirginliğini dile getirerek, “Türkiye’de her an herşey olabilir. Büyük bir belirsizlik yaşanıyor” diyerek Türkiye’de yaşanan olayları gözler önüne seriyor.

İsveç Postası olarak yurtdışında yaşayanlar bizler, Türkiye’yi tanımakta güçlük çekiyoruz.. Fiilen Başkanlık sistemine geçtik diyen bir Cumhurbaşkanı ve onun Başbakanı Davutoğlu hükümeti Türkiye’yi her geçen gün bir çıkmazın içerisine sürüklüyorlar. Türkiye İslami yapılanma adı altında İslami terör üreten ülkeye döndü. Cumhuriyet ve demokrasi değerleri tar-u mar edildi. Karşıt basın ve halk üzerinde dayanılmaz baskılar günlük yaşam içerisinde kendisini fazlasıyla hissettiriyor. Her ağzını açan Cumhurbaşkanına hakaretten yargılanıyor.


                                   Erkan Zengin attığı bir gol sonrası sevincini Zlatan İbrahimoviç ile paylaşırken

İsveç'in Aftonbladet gazetesine konuşan Erkan Zengin; “Türkiye – İsveç maçında atmosfer oyuncular için hiç de iç açıcı değildi. Bu oyuna da yansıdı. Oyuncular yalnızca maçı düşünmediler ve maça konsantre olamadılar. Ben de aynı duyguları yaşadım. Türkiye maçı benim için hiç iyi geçmedi” ifadelerini kullanarak genel durumu en olağan biçimiyle yansıtıyor.

Erkan Zengin, “Bu belirsizlik ortamında ailemin orada yaşamasını uygun bulmuyorum. Ailem sakin yaşamlarına İsveç’te kalarak devam edecekler” diyor.

erkan zengin isveç milli takımı türkiye çek cumhuriyeti özel maç stockholm
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ