İSVEÇ’TE SİLAHLI SALDIRILAR DEVAM EDİYOR

İsveç son yıllarda Teksasvari bir havaya büründü. Silahla yaralama ve öldürme olayları gün geçmesin ki basına yansımasın. İsveç halk gelişmelerden ve yaşananlardan rahatsız olduğunu dile getiriyor, protesto eylemleri gerçekleştiriyor ama silahlar susmuyor.

İSVEÇ’TE SİLAHLI SALDIRILAR DEVAM EDİYOR
İSVEÇ’TE SİLAHLI SALDIRILAR DEVAM EDİYOR
Bu içerik 1298 kez okundu.

İSVEÇ POSTASI 


İsveç 2010 yılından bu yana artan silahla yaralama, öldürme ve patlama olaylarıyla gündem olarak basının ana manşetlerini meşgul ediyor. İsveç halk gelişmelerden ve yaşananlardan rahatsız olduğunu dile getiriyor, protesto eylemleri gerçekleştiriyor ama silahlar susmuyor.

Dün akşam Stockholm’un  Långbro semtinde yolda yürüyen bir otomobilden ateş açıldı. Yaralı kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kişiye bir kurşunun isabet ettiği polisçe belirtiliyor. Görgü tanıkları otomobilden inen kişiye bir başka otomobilden ateş açıldı. Ateş eden kişinin yeşil bir maske taşıdığı ifade ediliyor. Yaralının hayati tehlikesi olmadığı polis tarafından açıklanıyor.

MALMÖ

İsveç’in güney kentlerinden Malmö’de de akşam 20.00 sularında  bir genç gittiği pizza lokantasında silahlı saldırıya uğradı. Hastaneye kaldırılan gencin hayati tehlikesi olmadığı belirtildi. Polis kurşunlama olayının sokaktan pizza dükkanına dört el ateş edildiğini ve kurşun deliklerinin sayısından anlaşıldığını ifade ediyor.

Pizza lokantasında kurşunlanan gencin 16 yaşlarında olduğu belirtilirken polis gerekli inceleme ve araştırma çalışmalarını sürdürüyor.

LİDKÖPİNG

İsveç’in orta güneyinde bulunan Lidköping kentinde de bir kişi evinde ölü olarak bulundu. Polis yaptığı araştırma sonucunda kişinin öldürülmüş olabileceğine karar vererek, incelenmek üzere ceset adli tıbba gönderildi. Polis üç kişiyi sorguladığı ama daha sonra serbest bıraktığı ifade ediliyor.

GÖTEBORG

Polis İsveç’in batı kenti Göteborg’da daha önce  Västra Frölunda semtinde 80 kadar arabanın yakılmasından sorumlu olarak sabah saatlerinde belli adreslere yaptığı baskınlarda çok kişiyi gözaltına alarak sorgulanmak üzere polis istasyonuna götürdü.

İsveç Stockholm Malmö Lidköping Göteborg silah yaralama
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ