GÄVLE’DE KADIN CESEDİ BULUNDU

Stockholm’un 160 km kuzeyindeki Gävle kentinde ormanlık alanda bir kadın cesedi bulundu. Polise göre Avesta’da kocası tarafından öldürüldüğünden kuşkulanılan kayıp kadın Velmira’ya ait olduğu sanılıyor.

GÄVLE’DE KADIN CESEDİ BULUNDU
GÄVLE’DE KADIN CESEDİ BULUNDU Admin
Bu içerik 1220 kez okundu.

İSVEÇ POSTASI 

Avesta’da eşi tarafınından 9 ya da 10 Şubatta öldürüldüğüne inanılan ama cesedi bir türlü bulunamayan Velmira adlı kadını arama çalışmaları polis tarafından kesintisiz sürdürülüyordu. Velmira’nın kocası yanına ortak çocuğunu da alarak İsveç’ten kaçmış ama Slovenya sınırında çocuğuyla birlikte yakalanmıştı. Koca 21 Şubatta İsveç’e teslim edilmişti. Koca tutuklu olarak gözaltında tutuluyor.

Polis eşin kullandığı Nissan marka arabanın GPS kayıtlarını inceleyerek insansız hava aracı yardımıyla Gävle bölgesinde ormanlık bir alanda bir kadın cesedi buldu. Polis, cesedin Velmira’ya ait olmasının kesinlikle olanaklı olduğunu ifade etti.

Velmira ülkesi Ukranya’da psikoloji eğitimini tamamlayarak İsveç’te stajer olarak olarak çalıştı. İşyeri arkadaşaları ve tanıdıkları Velmira’nın mesleğine tutkun olduğunu ve çok sevdiğini belirtiyorlar. Komşuları ise kocasından korktuğunu gösteren davranışlara sahip bir hali vardı, diye tanımlıyorlar.

İsveç Stockholm Gävle Avesta ceset kadın Slovenya bulundu
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ