JENNA 4 YIL IŞİD’İN SEKS KÖLESİ OLARAK YAŞADI

Yezidi kadını Jenna İslami terör örgütü IŞİD’in eline dört yıl önce esir düştü. Eşini kendi ve çocuklarının gözü önünde öldürüyorlar. Jenna IŞİD’in en son kalesi Baghouz’dan çocuklarıyla birlikte kaçmayı başarıyor.

JENNA 4 YIL IŞİD’İN SEKS KÖLESİ OLARAK YAŞADI
JENNA 4 YIL IŞİD’İN SEKS KÖLESİ OLARAK YAŞADI Admin
Bu içerik 2293 kez okundu.

İSVEÇ POSTASI

IŞİD’in son kalesi ve tutunduğu yer olarak kabul edilen Baghouz bir başka Kürt terör örgütü PYD/YPG'nin eline geçmek üzere bulunuyor. Buradan hem IŞİD militanlarının eş ve çocukları tahliye edilirken ellerindeki seks kölesi olarak kullandıkları yezidi kadınlar kaçmaya başladılar. Bunlardan birisi de 28 yaşındaki Jenna adlı bir Yezidi kadını üç çocuğu ile birlikte on gün önce kaçmayı başarıyor.

Expressen gazetesinden Cecilia Uddén Suriye’de Jenna ile görüştü. Jenna’nın anlattıkları insanın kanını dondurucu nitelkte. Jenna, “Eşimden çocuklara veda etmesini istediler ve daha sonrada gözlerimizin önünde başını kestiler. Kesilen baş bir top gibi yuvarlandı. Çocuklar baba, baba, baba diye bağırmaya başladılar” diyor.

Jenna 2014 yılında IŞİD tarafından esir alındığını ve en küçük oğluna beş aylık hamile olduğunu anlatıyor. İki tane çocuğu bir Özbek aileye satılıyor. Fakat Musul’daki bir Şeriat Mahkemesi tarafından geri veriliyor. Jenna IŞİD tarafındanseks kölesi olarak Mısırlı, Tunuslu, Cezayirli, Tacikli, ve Iraklı kişilere satılıyor ve geri alınıyor. Tam altı kez satılıp geri alınıyor.

Jenna’ye IŞİDli kadınlar tarafından korunma araçları veriliyor. Çocuk doğurmasını istemiyorlar. Jenna, “Bana sen kirli ve pissin dediler. Beni domuz ve köpek olarak çağırdılar” diye anlatıyor.

Jenna bazı kadınların Stockholm Sendromu’na yakalandıklarını ve cellatlarına aşık olduklarını da söylüyor. Bazı kadınların esirken dünya getirdikleri çocuklarını kaybetmemek için bu yolu seçtiklerini de vurguluyor.

                                                                    Baghouz'dan tahliye edilen insanlar

IŞİD Baghouz Yezidi Kadın seks köle Jenna Suriye terör İslam Kürt
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ