SÄTRA’DA BİR GENÇ KURŞUNLANDI

Cumartesi gecesi sabaha karşı 04.00 dolaylarında 24 yaşlarında bir genç evde kurşunlandı. Hastaneye kaldırılan genç kurtarılamadı. Polis iki kişinin cinayet işlemek suçundan gözaltına alındığını duyurdu.

SÄTRA’DA BİR GENÇ KURŞUNLANDI
SÄTRA’DA BİR GENÇ KURŞUNLANDI Admin
Bu içerik 1048 kez okundu.

İSVEÇ POSTASI

Cumartesi gecesi 04.00 dolaylarında Sätra’da bir evde kurşunlanan 20’li yaşlarda bir genç kurtarılamayark yaşamını yitirdi. Polisin görgü tanıklarına dayanarak verdiği bilgiye göre ondan fazla silah sesi duyuldu. Olay yerinden hızla bir gri renkli otomobilin uzaklaştığı ve otomobilin 4 -5 km uzaklıkta ateş verilmiş olarak bulundu. Otomobilden otomatik bir silah çıktı. Silahın Kalaşnikov olduğu belirtiliyor.

Perşembe günü de olay yerine 300 metre uzaklıkta 18 ve 21 yaşlarında iki genç bir apartmanın malzeme odasında öldürülmüş olarak bulunmuştu. Polis bu olayın bir önceki olayla bağlantısı olup olmadığını da araştırıyor. Bu konuda bilgi verilmiyor.

Basına yansıyan haberlere göre semt sakinleri son günlerde yaşanan öldürme olaylarından oldukça tedirgin oldukları ve durumun kabul edilemez olduğunu belirtiyorlar. Aftonbladet gazetesinin ulaştığı öldürülen kişinin bir akrabası, ”Don günlerde çok kötü şeyler oluyor ve bundan gençler büyük zarar görüyor. Çok korkunç” ifadelerini kullandığını aktarıyor.


 

Polis olay yerini geniş çaplı güvenlik şeridine alarak teknik incelemelerini sürdürüyor. Ateşe verilen otomobil ve bulunan silah ve yakalanan iki kişinin sorgulanmasından sonra olayın daha da aydınlanacağı tahmin ediliyor.

Stockholm Sätra cinayet kalaşnikov silah
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ