SKRÅMOS’UN ÇOCUKLARINA GÖTEBORG SAHİP ÇIKIYOR

İsveç’in Göteborg kentinden IŞİD’e katılarak bir İslam Devleti kurmak için cihad uğruna savaşan ve eşi çocuklarını da Suriye’ye yanına alarak yaşayan terörist Michael Skråmos’un çocuklarına Göteborg Belediyesi Sosyal Hizmetler Bölümü sahip çıkıyor.

SKRÅMOS’UN ÇOCUKLARINA GÖTEBORG SAHİP ÇIKIYOR
SKRÅMOS’UN ÇOCUKLARINA GÖTEBORG SAHİP ÇIKIYOR Admin
Bu içerik 941 kez okundu.

İSVEÇ POSTASI

IŞİD’e katılan babalarının yanına gidenler ile orada dünya gelenlerle sayıları yediyi bulan çocuklar savaşta anne ve babalarının ölmeleri üzerine bir kampta kimsesiz kalmışlardı. Anneleri Latin Amerikalı olan çocuklara annelerinin babası sahip çıkarak İsveç getirebilmek için Irak üzerinden Erbil’e oradan da kamp yerine gitmişti.

Büyükbabaları Patricio Galvez torunlarını kamtan alarak İsveç’e getirmek için Erbil’e geçti. Bürokrasinin yavaş işlemesi nedeniyle henüz Erbil’de olan Patricio kısa süre içerisinde İsveç’e torunlarıyla birlikte dönmü olacak. Kampın kötü koşulları nedeniyle çocukların hem sağlık hem de psikolojik sorunları olduğu ve orada ilk tedavilerine başlandığı belirtiliyor.

İsveç Radyosu Ekot’a göre İsveç’e geri geldikleri zaman Göteborg Belediyesi Sosyal Hizmetler Kurumu bu çocuklara sahip çıkacak ve her türlü tedavilerini ve barınmalarını sağlayacak. Sosyal Hizmetlerden sorumlu memur Ingmarie Larsson, “Biz bu konuda yeterli bilgilere ve gerekli yeterliliğe sahibiz. Bu tür çocukları nasıl davranılması gerektiği konusunda deneyimimiz var” açıklamasını yapıyor.

Michael Skråmos IŞİD İslam Devleti Suriye İsveç Göteborg Patricio Galvez
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ