MALMÖ’DE BİR KADIN SOKAK ORTASINDA ÖLDÜRÜLDÜ

İsveç’in güney kentleinden Malmö’de sabah saatlerinde bir kadın başından kurşunlanarak öldürüdü. 30’lu yaşlardaki kadını kurtarmaya çalışan 65 yaşındaki Marilyn Pettersson’un çabası yetmedi

MALMÖ’DE BİR KADIN SOKAK ORTASINDA ÖLDÜRÜLDÜ
MALMÖ’DE BİR KADIN SOKAK ORTASINDA ÖLDÜRÜLDÜ Admin
Bu içerik 1379 kez okundu.

İSVEÇ POSTASI

Kadın cinayetleri sınır tanımıyor. Tüm dünyada kadına yönelik şiddette artış var. İnsan hak ve özgürlüklerinin yüksek olduğu İsveç’te de kadına şiddet önemli sorun oluşturuyor. İsveç’in güney kentlarinden Malmö’de 30’lu yaşlarda bir kadın sokak ortasında başından kurşunlarak öldürüldü. Kadına ilk yardımı yapan Marilyn Pettersson, “Yarasına havlu ile baskı yaparak kanı durdurmaya çalıştım. Çok kan akıyordu, korkunçtu” diyor.

Silah seslerini evinden duyan Marilyn Petterssen hemen aşağıya koşuyor. Yerde cansız bir kadının yattiğini ve başından kan aktığını görüyor. Yakındaki restorandan bir havlu alarak Kadına , “uyan, uyan,” diye sesleniyor. Kadının cansız olduğunu anlayarak yarasına havlu ile kanı durdurmak için tampon yapmaya çalışıyor. O sırada gelen bir başka kişi kalp masajı yapmaya çaılşıyor. Polis ve ambülans gelene kadar kadını hayata döndürmeye çalışıyorlar.

Olay yerine gelen ambülan personeli oksijen maskesi  takarak hastaneye kaldırılıyor ama kurtarılamıyor. Ölen kadının kucağında küçük bir çocuğu olduğu ve yaralanmadığı belirtilirken kundak bebeğinin yüksek sesle ağladığı görgü tanığınca anlatılıyor.

Diğer yandan iki kişi daha hastaneye kaldırılıyor. Onların hayati tehlikeleri bulunmadığı polisçe açıklanıyor.   

İsveç Malmö kadın kurşunlama şiddet silah
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ