İSVEÇ POSTASI
Londra Köprüsü’nde bıçaklı bir kişi etrata bulunan insanlara saldırıdı. Londra Merkez Polis Teşkilatı tarafından yapılan açıklamada, söz konusu olaya müdahale için ekiplerin yönlendirildiği duyuruldu.
Köprü trafiğe kapatılırken, çevrede geniş güvenlik önlemlerinin alındığı belirtildi. İngiliz basınının son dakika gelişmesi olarak duyurduğu silah seslerinin ardından, sosyal medyada da köprüden birçok kare paylaşıldı.
Paylaşılan karelerde çok sayıda polis arabası dikkat çekerken, bir kamyonun etrafının sarıldığı görülüyor. Görgü tanıklarının ifadesine göre, bıçaklı bir saldırganın birden fazla kişiyi yaraladığı, polisin ise zanlıyı etkisiz hale getirdiği belirtiliyor.
İngiltere Başbakanı Boris Johnson internet sayfasında, “Londra Köprüsü'ndeki olaydan haberdar edildim. Acil müdahalede bulunan polislere ve tüm acil servislere teşekkür etmek istiyorum” diye yazdı.