İNGİLTERE BAŞBAKANI BORİS JOHNSON’DA VİRÜS TEBPİT EDİLDİ

İngiltere Başbakanı Boris Johnson'da koronavirüsü tespit edildi... Reuters haber ajansının son dakika gelişmesi olarak servis ettiği haberde, İngiltere Başbakanı Boris Johnson'a yapılan testlerin pozitif çıktığı belirtildi.

İNGİLTERE BAŞBAKANI BORİS JOHNSON’DA VİRÜS TEBPİT EDİLDİ
İNGİLTERE BAŞBAKANI BORİS JOHNSON’DA VİRÜS TEBPİT EDİLDİ Admin
Bu içerik 779 kez okundu.

İSVEÇ POSTASI

Dünya çapında yarım milyondan fazla insanda tespit edilen koronavirüsünün İngiltere Başbakanı Boris Johnson’da da görüldüğü ortaya çıktı. 55 yaşındaki Boris Johnson yaptığı açıklamada, son 24 saatte koronavirüsünün semptomlarını hafif bir şekilde gösterdiğini söyledi.

Boris Johnson hastane ziyaretleri yapıyor ve koronavirüsü hastalarıyla toklaşıyordu. Virüs bu yolla geçmiş olabileceği belirtiliyor. Boris Johnson, ”El sıkıştım. Geçen gece bir hastanedeydim ve sanırım korona hastalarının olduğu birkaç kişi ve herkesle el sıkıştım, sizi mutlu bir şekilde bilgilendirebilirim ve el sıkışmaya devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

Johnson, “Corona virüsü test sonucu pozitif çıktı. Şimdi kendi kendimi tecrit altına aldım fakat hükümet ile ilgili görevlerimi video konferansı ile yöneteceğim” ifadesini kullandı.

Başbakan Boris Johnson halka seslenerek, ” Bu virüsü birlikte kazanıp yeneceğiz. Evde kalın! Hayat kurtar!,.” dedi.

İngiltere Başbakan Boris Johnson koronavirüsü bulaştı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ