VOLVO CARS DÜNYADA 2 MİLYON ARABASINI GERİ ÇEKİYOR

Dünyaca ünlü otomobil üreticisi Volvo Cars tüm dünyada 2 milyon arabasını bir yanlışlık nedeniyle geri çekiyor. Bu sayı İsveç’te 412 bin arabayı kapsıyor. Volvo Cars otomobil üretim şirketinin şimdiye kadar geri çağırdığı arabalarının çok çok üstünde bir rakamı oluşturuyor.

VOLVO CARS DÜNYADA 2 MİLYON ARABASINI GERİ ÇEKİYOR
VOLVO CARS DÜNYADA 2 MİLYON ARABASINI GERİ ÇEKİYOR Admin
Bu içerik 822 kez okundu.

İSVEÇ POSTASI

Dünyaca ünlü otomobil üreticisi Volvo Cars tüm dünyada 2 milyon arabasını geri çekme nedeni olarak  ön emniyet kemerlerine bağlı çelik telin zayıflayabildiğini keşfettiklerini belirtiyorlar. Şimdiye kadar bu yönde bir insan zararı meydana gelmediğini ama gelecekteki durumlar göz önüne alınrak bu yönde işlem başlattıklarını dile getiriyorlar.

Volvo Cars Basın Sözcüsü Stefan Elfström, “Eski arabalarımızda yıllarca kullanılan standart bir bileşen olduğu için yeni arabalarımız eskisinden daha büyüktür. Çelik tel, özel koşullar altında, daha düşük bir süre için aşınmaya maruz kalabiliyor. Bu çok nadir görülen bir problem. Bu nedenle geri çekiyoruz. Sorunu, sorunun ortaya çıktığını gördüğümüz birkaç otomobilin analiziyle tespit ettik. Ve sonra bu bileşenle ilgili sistematik ancak nadir bir sorun olduğu sonucuna vardık” açıklamasını yapıyor.

Volvo Cars otomobil üretim şirketinin geri çektiği modeller Volvo S60, S60L, S60CC, V60, V60CC, XC60, V70, XC70, S80 olarak açıklandı.

İsveç Volvo Cars otomobil geri çekme Stefan Elfström
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ