İSVEÇ POSTASI
Stockholm”un batı semtlerinden olan Vällingby”de bir ormanlık alanda 20’li yaşlarda bir genç ölü bulundu. Polis cinayetten kuşkulanıyor. Stockholm Polis sözcüsü Mats Almquist, “Cinayetle ilgili bir ön soruşturma başlattık ve bunu yapmamızın nedeni, araştırılması gereken şartların olmasıdır” ifadelerini kullanıyor.
Olay dün gece saat 22.35 dolaylarında bir kişi polise bir ceset buluduğunu haber vermesiyle ortaya çıktı. Mats Almquist, “Sizlere çok şey söyleyemem. Bir ormanlık alanda ölen bir kiş olduğunu tespit ettik ve bu alanı güvenlik şeridine aldık” diyor.
Gece boyunca birkaç kişi sorguya alındı. Polis,“Kaç tane olduğunu söyleyemem, ama başlangıçta dört tane vardı. Bunlar olay yerinde olan insanlar. Şu anda, hiç kimsenin bir suçtan şüphelenilmediğini söyleyebilirim” açıklamasını yapıyor.
Polis olayla ilgili olarak iki kişinin daha sonra tutuklandığını ve soruşturmanın sürdüğünü belirtiyor.