İSVEÇ POSTASI
Polis ihbarı alırmaz olay yerine çok sayıda ekip ve ambülanslarla ulaştı. Yaralı genç hastaneye kaldırıldı ama polis durumu hakkında henüz gerçekçi bir açıklama yapmadı. Sadece kurşunların vücudunun alt kısmına isabet ettiği belirtmekle yetindi.
Olay yerine çağrılan teknik elemanlar sabaın 07.00’sine kadar çalışmalarını sürdürdü. Akabinde güvenlik şeridi kaldırılarak normal yaşam akışına bırakıldı. Tensta bölgesi yaralama, öldürme gibi kriminel olayların sık görüldüğu yerleşim yeri olarak biliniyor. Burada oturan nüfusun yüzde 90’ını göçmen grupları oluşturuyor.
Polis kendi internet sayfasında olayla ilgili kısa bir açıklama yaparak, henüz hiç bir kişinin gözaltına alınmadığını yazıyor. Bu durumlarda insanlar çok şeyler biliyorlar ama polisi bilgilendirmekten kaçınıyorlar.