GÖTEBORG’DA PATLAMA MEYDANA GELDİ

Göteborg’un Hissingen bölgesindeki Länsmangården’de bir apartman girişinde patlama meydana geldi. Patlamada bir genç kız yaralanırken binada maddi hasar meydana geldi.

GÖTEBORG’DA PATLAMA MEYDANA GELDİ
GÖTEBORG’DA PATLAMA MEYDANA GELDİ Admin
Bu içerik 717 kez okundu.

İSVEÇ POSTASI

Göteborg’un Hissingen bölgesindeki Länsmangården’de cumaretesi gece yarısına doğru saat 23.36 sularında bir apartman girişine bıraklan patlayıcının patlaması sonucu bir genç kız yaralandı. Binanın 40 yakın penceresi ve girişte büyük hasar meydana geldi.

Polis olaydan sonra 4 kişinin yakalanarak gözaltına alındığını ve cinayet girişiminde bulunmakla suçlandıklarını açıkladı. Olay yerine gelmekte olan iki polis aracı bir kavşakta çarpıştı. Olayda yaralanan  dört polis hastaneye kaldırıldı.

Gecenin faillerin aranmasına çok sayıda polis devriyesi ve bir helikopter katıldı. Yakınlarda bir polis devriyesi olay yerinden bir aracın hızla çıktığını gördü. Bir kişi yaya olarak kaçarken diğerleri de kovalamacanın ardından üç kişi olarak kısa sürede yakalandı. Polis memuru Johan Ljung, ”Dört kişiyi cinayete teşebbüs tutukladık” diyor.

Göteborg’un Länsmansgården ve Biskopsgården semtlerinde, son zamanlarda bir dizi silahlı saldırı olayı yaşanadı. Geçen çarşamba gecesi, bir daireye birkaç el ateş edildi.. Dairenin içinde birkaç kişi vardı ama kimse kurşunlar isabet etmedi..

İki gün önce, polis, Södra Biskopsgården'e alarma geçirildi, burada iki kişi, bir ya da daha fazla failin ateş açması sonucu bir evin ön kapısında vuruldu. Her iki kişi de hastaneye kaldırıldı, ancak her ikisi de  hayati tehlike yaratacak bir şekilde yaralanmadı.

İsveç Göteborg Hissingen Länsmangården Biskopsgården bomba patlama
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ