SÄTRA CİNAYETİNİN ZANLILARI SERBEST BIRAKILDI

SÄTRA CİNAYETİNİN ZANLILARI SERBEST BIRAKILDI

Geçen Cumartesi günü Stockholm’un güney semtlerinden olan Sätra’da bir kişi evinde öldürülmüş olarak bulunmuştu. Polis 2-3 km uzaklıktaki Skärholmen semtinde sabah saatlerinde iki kişiyi cinayet zanlısı olarak yakalamıştı.

İSVEÇ - 2019-04-18 11:34:31 Bu içerik 1211 kez okundu.

İSVEÇ POSTASI 

Cumartesi günü sabah saatlerinde yakalanarak gözaltına alınan iki cinayet zanlısı yapılan sorgulamalar ve incelemeler sonucunda suçsuz görülerek savcı tarafından serbest bırakıldı. Savcı Daniel Jonsson yaptığı aöıklamada, “Bu kişilere yüklenen haklarındaki suçtan dolayı yapılan araştırmalarda suçsuz oldukları anlaşılmıştır. Bu kişiler zanlı listesinden çıkarılmışlardır” ifadelerini kullandı.

Sätra’da geçen Perşembe iki kişi ve Cumartesi de bir kişi öldürülmüştü. Ölüm olaylarının hangi nedenlerle işlendiği pek bilinmemekle beraber Cumartesi gecesi öldürülen kişinin öç almak amaçlı olduğu tahmin ediliyor. İki cinayet yeri arasında 300 metre bulunuyor.

Polis her iki cinayetle ilgili olarak çalışmalarını sürdürdüğünü ve cinayetleri çözmeye çalıştığı bildirildi.

İçişleri Bakanı Mikael Damberg dün Sätra’yı ziyaret ederek öldürülen kişilerin akrabaları ve o semtte oturan vatandaşlarla görüştü. Onların görüşlerini aldı. Sätra semt sakinlerin gencinden yaşlısına kadar herkesin bir tedirginlik yaşadığını ve bir an önce bu tür olayların sona ermesini gerektiğini bakana söyledikler görüldü.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER