ATATÜRK’ÜN VASİYETİNİ İPTAL ETMEK
NORVEÇ – ADD İKİNCİ OLAĞAN KONGRESİNİ YAPTI
23 NİSAN KUNGSTRÄGÅRDEN’DE COŞKUYLA KUTLANDI
CUMHURİYETİN SABAH GÜNEŞİ KÖY ENSTİTÜLERİ
Bu haber 23 Eylül 2013, Pazartesi 00:02 tarihinde eklendi. 1462 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Unga Feminister

Unga Feminister har varit inaktiva ett tag, men tidigare i år hade organisationen en nystart och är nu tillbaka med en ny nationell styrelse. Den nya styrelsen tillsattes 12 augusti och medlemsantalet ökar stadigt.
Unga Feminister Unga Feminister är en ungdomsgrupp till partiet Feministiskt Initiativ. Unga feministers ideologiska grund är feminism utifrån ett intersektionellt  perspektiv.  Förbundet hoppas kunna föra samman många olika feministiska inriktningar och organisationen vill fungera som ett forum där Unga feminister med olika erfarenheter och idéer kan inspirera och lära av varandra.

”Det är tillsammans som vi är starka och det är tillsammans som vi kan göra skillnad.”  - ett utav Unga feministers peppande motton! 

I dagsläget sker flertalet nystartsmöten där Unga Feminister bildar nya lokalavdelningar runt om i Sverige. Detta för att komma igång med ett aktivt förbund, runt om i landet. Samtidigt sker det planeringar och förberedelser inför förbundets kommande kampanj där flertalet städer under en natt kommer att genomgå en liten förändring a la Unga Feminister.
 

Den 1 oktober kommer Kampanjen ”#1000Ungafeminister” starta. I samband med nattaktionen kommer en film släppas där olika individer berättar varför de anser att feminism behövs och även en bloggkampanj med olika skribenter kommer att postas på Unga feministers blogg.
 

Vill du veta mer om Unga Feminister eller veta hur du kan engagera dig – besök deras hemsida på www.ungafeminister.se
 

Följ de även på Facebook, Twitter och Instagram – Ungafeminister.
 

 Foto:julia backjonsson

Yazdır Paylaş
Diğer Haberler
isvecpostasi.com