OKAN ÇABALAR STOCKHOLM’DA GÜLDÜRÜ FIRTINASI ESTİRDİ

Stockholm’da tek kişilik şov programıyla sahne çıkan komedyen Okan Çabalar seyirciyi bol bol güldürdü. Komedyeni izlemeyen gelen seyirciler salondan tüm olumsuz enerjilerinden arınmış olarak ayrıldılar. Okan ayrıca Göteborg ve Malmö’de de seyirciyle buluşacak.

KÜLTÜR - SANAT - 2019-05-25 14:13:50

İSVEÇ POSTASI

Sanat-Kultur och event derneği’nin Bora Serbelent tarafından yapılan organizasyonuyla Stockholm’a gelen komedyen Okan Çabalar bu kentte oturan Türklerle buluştu. Bora Serbülent İsveç’te yaşayan Türklerin kültürel yaşamlarını renklendirmeye bundan sonra da devam edeceklerini söyleyerek kendisine destek veren kişi, dernek ve işyeri sahiplerine teşekkür etti.

                                                                 Bora Serbülent

Sahneye gelen Okan Çabalar Türkiye’nin genel güncel yapısı üzerinden sosyal olayları ele alan bir şov sundu. Şovmen kendi  anılarından ve yaşadıklarından örneklerle söz yerindeyse seyirciyi gülmekten kırdı geçirdi.

                                            Komedyen Okan Çabalar

Okan Çabalar bir tiyatro oyununda uyuşturucu bağımlısı bir genci canlandırdığını, ailesinin tiyatroda oyunculuk yaptığını bilmediğini ve dolaysıyla bu durumdan haberdar olmadığını söyledi. Bir gün annesi ev temizliği yaparken uyuşturucu malzemeleri ve ezilmiş biçimden sahte eroini bulduğunu ve o anda sinir krizleri geçirerek kendisini telefonda aramasını eve gelince babasının ellerini beline koyarak gerekli bir biçimde kalaylamasını anlatırken o anları seyirciyle birlikte yenden yaşadığını gösterdi.

Okan, buna benzer olayları mizah çerçevesinde ele alarak zaman zaman eleştiri boyutunu da katarak seyirciye çok hoş anlar yaşattı. Bu ayın ‘Ramazan Ayı’ olması nedeniyle tv’lerde yapılan ramazan sohbetlerinde sorulan “Hocam, uzayda namaz kılsam kıble mi nasıl bulacağım” sorusunu kendine has hareket ve güldürü ögeleriyle bir sunuşu vardı ki, sanki biz ‘Türkler’ uzaya çıkmışız hayalleri yarattı.

Okan Çabaları Göteborg ve Malmö’de dinlemeye gelecek olanlar şimdiden kendilerini kahkahalarla gülmeye hazırlasınlar ve bunun alıştırmalarını yapsınlar. Eğer asık suratlı tanıdıklarınız varsa mutlaka gerekirse parasını sizler, kendiniz ödeyin ve şov getirin.

                                                 Seyirci salonu doldururken

Bir tek konuda seyirciyi uyarma gereği duyuyoruz o da küçük çocuklarınızı yanınızda kesinlikle getirmeyin, evde bırakın... Şovda uygunsuz argo sözcükleri duymak zorunda kalmasınlar...

Bu güzel program için Bora Serbülent ve Okan Çabalara teşekkür ediyoruz.

Günün Diğer Haberleri