OTOBÜSÜN ÜZERİNE YANGIN SÖNDÜRÜCÜ SIKILDI

Stockholm'ün merkezinde sabah trafiğinde, bir kişinin otobüsün içindeki yangın söndürücüyü püskürtmesinin ardından kaos çıktı. Otobüste herhangi bir yangın belirtisi de yoktu. Kişinin bu hareketi büyük kızgınlık yarattı. Köprü trafiğe kapatıldı.

İSVEÇ - 2025-12-01 12:01:26

İSVEÇ POSTASI

Aftonbladet gazetesinde yer alan bir  haberine göre olay, Pazartesi sabahı saat 8:30 civarında Stockholm'ün Södermalm bölgesindeki Skansbron'da meydana geldi. Bir kişi, otobüste yangın olmamasına karşın otobüsün içine yangın söndürücü köpüğü sıktı.

Polisin basın sözcüsü Daniel Wikdahl, Aftonbladet'e yaptığı açıklamada, otobüs şoförüne sıktığı anlaşılıyor. Neden yaptığına dair bir cevabımız olmadığını söyledi. Otobüste birkaç kişi vardı, ancak yaralanan olmadı.

Skansbron (Skansköprüsü) tamamen kapatıldı ve İsveç Trafik İdaresi'ne göre olay trafiği çok büyük ölçüde etkiledi. Yangın söndürücü sıkan kişi, saldırıyla ilgili ön soruşturma başlatan polis tarafından gözaltına alındı.

Günün Diğer Haberleri