İSVEÇ POSTASI
Malmö kentinin Norra Sofielund semtinde gece yarısında meydana gelen patlama gerçekleşti. Kurtarma ekipleri, merdiven boşluğunun bir katında küçük çaplı maddi hasar tespit etti; kimse yaralanmadı. Merdiven boşluğunda iki cisim patlamıştı. Malmö Polis Merkezi'nde görevli soruşturma memuru Caroline Björndahl, Sydsvenskan'a bunların el bombası olduğunu söyledi.
Sydsvenkan gazetesinde yer alan habere göre, Ulusal Bomba İmha Ekibi ve teknisyenler gece boyunca olay yerinde çalıştı. Konutun dışındaki bir alan kordon altına alındı, sakinler tahliye edildi ve evde olmayanların dairelerine girmelerine izin verilmedi.
Saldırının herhangi bir bölge sakinine yönelik olup olmadığı araştırılıyor. Gece saatlerinde, 20'li yaşlarında bir genç, kamu düzenini bozma ve Yanıcı ve Patlayıcı Maddeler Kanunu'nu ihlal etme şüphesiyle tutuklandı. Olay yerindeki operasyon sona erdirildi.