CHP İSVEÇ BİRLİĞİ STOCKHOLM BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANIYLA GÖRÜŞTÜ

CHP İSVEÇ BİRLİĞİ STOCKHOLM BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANIYLA GÖRÜŞTÜ

CHP İsveç Birliği yönetimi Stockholm Belediyesi Meclis Başkanı Eva-Louise Erlandsson Slorach ile bir görüşme yaptı.

İSVEÇ - 2015-03-23 09:11:42 Bu içerik 2675 kez okundu.

İSVEÇ POSTASI


CHP İsveç Birliği Başkanı Hakan Güner toplantının amacının yeni kurulan örgütünü tanıtmak olduğunu söyledi. Hakan Güner, ”Bu daha bir başlangıç yavaş yavaş hem ilk elde İsveç Sosyaldemokratlarla hem de diğer örgütlerle ilişkiler kurup geliştireceğiz. CHP’yi İsveç’te tanıtma ve birtakım önyargıları kırmak istiyoruz. İsveç Sosyaldemokrat partiyle hem destek hem de ilişkiler bazında çok sıkı işbirliği düşünüyoruz. Partinin üst kademeleriyle gerekli durumlarda görüşmeler yapmayı planlıyoruz. Buradaki sendikalarla da işbirliği yaparak onlarla karşılıklı görüş alışverşinde bulunacağız” dedi.

Toplantıda CHP’nin kuruluşundan bugüne kadar yaptığı işler PowerPoint eşliğinde anlatıldı. 1923’lerdeki genel durum fotoğraflar eşliğinde gösterilerek değerlendirmelerde bulunuldu. Günümüz Türkiye üzerinde konuşuldu. CHP İsveç Birliği’nin kuruluşu ve yapmak istediği çalışmalar hakkında bilgi verildi. 

Stockholm Belediyesi Meclis Başkanı Eva-Louise Erlandsson Slorach toplantıya katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ”Benim için çok verimli bir toplantı oldu. Bazı şeyleri bilmiyordum. Böylece bilgilendirilmiş oldum. Sizlerle işbirliği içerisinde olmak, ben ya da bizim için son derece önemlidir. Kadın üyelerinizin çokluğu ve yönetimde yarı yarıya bulunması beni sevindirdi. Sosyaldemokrat parti kadın kolları yönetimiyle de ilişkilerizi geliştirin” ifadelerini kullandı.






soldan sağa, Hakan Güner, Nesrin Bozkır, Güler Güner, Ayşe Albayrak, Eva-Louise Erlandsson Slorach, Esin Özşirin, Bülent Kemal Özşirin ve İhsan Saygın

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER