HUDDİNGE’DE ŞİDDET MAĞDURU KADIN YAŞAMINI YİTİRDİ

HUDDİNGE’DE ŞİDDET MAĞDURU KADIN YAŞAMINI YİTİRDİ

Stockholm’un güney semti Huddinge’ye bağlı Flemingsberg semtinde bir kadın uğradığı şiddet sonucu ağır yaralanmıştı. Kadın, olay yerinde yaşam yitirmişti. Olay dün sabah saatlerinde 10.00 sularında meydana gelmişti.

İSVEÇ - 2021-04-04 12:25:57 Bu içerik 928 kez okundu.

İSVEÇ POSTASI

Cumartesi sabahı Huddinge Belediyesine bağlı Flemingsberg semtinde  bir apartman dairesinde ağır yaralanmış bir kadın bulunmuştu. Polis aynı apartman dairesinde bir kişiyi  gözaltına almış ve daha sonra o kişi cinayetten tutuklanmıştı.

Stockholm Polisi basın sözcüsü Ola Österling, “Bir kadının hayati tehlike maruz kalacak şekilde yaralandığına ve dairede bir erkeğin olduğuna dair birkaç telefon aldık. olay yerine vardığımızda ihbarın doğru olduğunu gördük” dedi.

Polis şu anda olayı yeterince incelemiş olarak kişilerle olay yerini sorguluyor. Dün saat 12.30'da polis, kadının yaraları sonucu öldüğünü açıkladı. Akrabalar ölümden haberdar edildi ve tutuklanan adam cinayetten sorgulanıyor.

Kadın dairede bir doktor tarafından ölü bulundu. Ola Österling, “Ciddi bir şiddete maruz kaldı ve biz hâlâ apartmanın olay yerini araştırıyoruz” diyor.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER