FİTTJA’DA BİR KİŞİ ÖLDÜRÜLDÜ

FİTTJA’DA BİR KİŞİ ÖLDÜRÜLDÜ

Stockholm'un güneyindeki Botkyrka Belediyesine bağlı Fittja semtindeki bir restoranda 30 yaşlarında bir kişi silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Olaya karıştığı şüphesiyle üç genç tutuklandı. Polis sözcüsü Ola Österling, "Çok sayıda arabayı durdurduk ve birçok evde arama yaptık" diyor.

İSVEÇ - 2024-03-22 10:45:52 Bu içerik 517 kez okundu.

İSVEÇ POSTASI

Stockholm’un güney bölgesi Fittja’da perşembe akşamı saat 21.15 dolaylarında bir restoranda bir kişi silahlı saldırıya uğradı. Vücudunun üst kısmından yaralanan 30’lu yaşlardaki kişi yaşamını yitirdi. Olay yerine gelen polis, yaptığı araştırma sonucu olaya karıştıkları savıyla üç genci gözaltına aldı. Polis sözcüsü Ola Österling, "Failleri bulmak için çok sayıda geçmiş araştırması yaptık ve çok sayıda kişiyi sorguya çektik" diyor.

Basına yansıyan bilgilere göre polis, olayda AK-47 tipi otomatik silah kullanıldığını tahmin ediyor. Tanıklar, silahlı saldırıyla bağlantılı olarak koyu renk giysili, maskeli üç kişi gördüklerini ve içlerinden biri elinde büyük bir şey taşıdığını söylüyorlar.

Akşam yemeği için lokantaya gelen bir görgü tanığı şunları söylüyor: ”Olay yerine vardığımda o kişi zaten yerde yatıyordu. İlk yardıma başladık. Ambulans biz aradıktan 20 dakika sonra oldukça geç geldi. Saldırganlar kaçarken  dışarıdan beş el ateş ettiler” diyor.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER