HERRLJUNGA’DA VİLLA YANGININDA BABA VE İKİ ÇOCUK ÖLDÜ

HERRLJUNGA’DA VİLLA YANGININDA BABA VE İKİ ÇOCUK ÖLDÜ

Pazartesi gecesi Herrljunga belediyesindeki bir villada 01.45 dolaylarında şiddetli br yangın çıktı. Yangında bir baba ve iki çocuğu hayatını kaybetti. Polis memuru Göran Carlbom göre, annenin çocuklardan birini dışarı çıkmayı başardığını söyledi.

İSVEÇ - 2024-04-08 09:52:51 Bu içerik 231 kez okundu.

İSVEÇ POSTASI

Polise yangın bilgisi 01:45 dolaylarında ulaştı. Yangın çıktığında villada 5 kişi bulunuyordu. Bir kadın ve bir çocuk dışarı çıkmayı başardı. Ancak başlangıçta bir baba ve iki çocuktan haber alınamadı. Polis memuru Göran Carlbom basına, ”Üçünün de öldüğü doğrulandı” diyor. Yangın villanın üst katında meydana geliyor ve kısa sürede yoğun duman ve ateş çemberi oluşuyor. Göran Carlbom, ”Villa tamamen yanacak, kurtarılma şansı yok” diyor

Polis, yangının çıktığına dair herhangi bir şüphe olmamasına rağmen, ağırlaştırılmış kundaklama olayıyla ilgili ön soruşturma başlattı. Polis sözcüsü Jens Andersson, ”Olayda şüpheli yok ancak ne olduğunu araştıracağız” ifadelerini kullanıyor.

Basına yansıyan haberlere göre, saat 07.00'de dolaylarında acil kurtarma servisleri hâlâ oradaydı ve olay yerinde çalışıyordu. Polis memuru Andersson, ”Çalışmaları bittiğinde, gelecekteki teknik bir araştırma için siteyi kapatacağız” diyor.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER