CHP İSVEÇ BİRLİĞİ’NİN ‘HÖTORGET’ SEÇİM ATAĞI

1 Kasım seçim milletvekilliği seçim çalışmalarına hız veren CHP İsveç Birliği Hötorget Pazarı’ndaki Türk satıcılarla görüştü. Onları CHP ve seçim bildirgesi doğrultusunda bilgilendirdi. Oylarını CHP’ye vermeye davet etti.

CHP İSVEÇ BİRLİĞİ’NİN ‘HÖTORGET’ SEÇİM ATAĞI
CHP İSVEÇ BİRLİĞİ’NİN ‘HÖTORGET’ SEÇİM ATAĞI
Bu içerik 2082 kez okundu.

İSVEÇ POSTASI


CHP İsveç Birliği seçim çalışmalarına hız vererek Hötorget Hallen ve Hötorget Meydanı’ndaki esnafı dolarak seçim propagandası yaptı. Hötorget’teki esnaf CHP’lileri sıcak karşıladılar, şakalaştılar ama oylarını genellikle başka bir partiye verebileceklerini ima ettiler.

Bu durumu gülerek karşılayan CHP İsveç Birliği Başkanı Hakan Güner, “Gene de bir kere daha düşünün, CHP’nin seçim bildirgesi çok açık olarak herşeyi anlatıyor. Ülkemizin içerisinde bulunduğu durum açısından için en iyisi CHP’dir” dedi.



Hakan Güner’e seçim çalışmaları nedeniyle görüştüğüHötorget esnafıyla iligili izlenimlerini sorduk. Güner, “Bizim insanımız hoş, güleryüzlüdür. Elbette görüşlerine ve kararlarına saygılıyız. Fakat yine de partimizin görüşlerini açıklamak görevimiz. Belki kararlarında bir değişiklik olursa, elbette memnun oluruz. Önemli olan sonuçta hangi partiye oy verirse versin, insan olduğumuzun unutulmaması ve dostça yaşamımızı sürdürmemiz” biçiminde yorumladı.


























                                                       Silahların sustuğu bir dünya olanaklıdır. Yeter ki biz, isteyelim...

 

stockholm hötorget chp isveç birliği seçim çalışma
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ATATÜRK: “ÖĞRETMENLER YENİ NESİL SİZİN ESERİNİZ OLACAKTIR”
ATATÜRK: “ÖĞRETMENLER YENİ NESİL SİZİN ESERİNİZ OLACAKTIR”
BUGÜN 5 ARALIK TÜRK KADININA SEÇME VE SEÇİLME HAKKININ TANINMASININ 90. YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN
BUGÜN 5 ARALIK TÜRK KADININA SEÇME VE SEÇİLME HAKKININ TANINMASININ 90. YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN