POLİS KOVALAMACASI ÖLÜMLE BİTTİ

İsveç’in Kuzeybatısında bulunan Fredrika adlı yerleşim bölgesinde dur ihtarına uymayan bir arabayı kovalayan polis ile kaçan araba Åsele yakınındaki Viska Gölüne uçtu. Bir polis öldü, diğer ve kaçan kişi yaralı olarak kurtarıldı. Yaralı polisin durumunun ağır olduğu bildiriliyor.

POLİS KOVALAMACASI ÖLÜMLE BİTTİ
POLİS KOVALAMACASI ÖLÜMLE BİTTİ
Bu içerik 1219 kez okundu.

İSVEÇ POSTASI


İsveç Haber Ajansı (TT)’nın bildirdiğine göre İsveç’in kuzeybatı bölgesinde polisten kaçan bir arabanın peşine düşen bölge polisi kovalamaca sırasında her iki arabada Viska Gölüne uçtular. Olayın nedeni ve kişinin neden kaçtığı henüz bilinmiyor.

Nehire uçan polis arabasında bulunan iki polisten biri ölürken, diğeri ağır yaralandı. Kaçan arabadaki kişi de yaralı olarak kurtarıldı.

Polis sözcüsü Martin Södervall, “Hepimiz kendimizi kötü hissediyoruz. Çok acı bir durum” diyerek polis camiasının üzüntülerini dile getiriyor.

TT’nin haberine göre polisten kaçan kişinin sağlık durumu iyi ve olayı hafif yaralarla atlatmış. Kaçan kişinin pek çok suça bulamış bir geçmişi var ve Umeå polis karakoluna götürülerek gözaltına alınmıştır. Polis arabası 03.46 dolaylarında durumu karakola bildirerek bir aracı kovalamaya başladıkların rapor ediyor. Bağlantının kesilmesi üzerine arkadaşlarını aramaya çıkan polisler, her iki arabanında göle düşmüş olduğunu görüyorlar. Karayolları yetkilileri o bölgede büzlanma olduğunu ve arabaların bu nedenle göle düşmüş olabileceklerini belirtiyorlar.

isveç polis kovalamaca fredrika viska gölü ölü
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ