AK TROLLAR İSVEÇ’TE DE İŞBAŞINDA

Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’nin 35. Genel Kurulu’nundaki konuşmasında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a yönelik sözleri üzerine Tayyip Erdoğan’ın avukatları dava açarken İsveç’teki AK Trollar’da boş durmadılar. Kılıçdaroğlu hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurunda bulundular.

AK TROLLAR İSVEÇ’TE DE İŞBAŞINDA
AK TROLLAR İSVEÇ’TE DE İŞBAŞINDA
Bu içerik 1535 kez okundu.

İSVEÇ POSTASI


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ankara’da yapılan 35. Olağan Genel Kurul’daki konuşmasında “Barış Bildirisi”ne imza koyan 1128 bilim adamı hakkında açılan ve kimi akademisyenlerin sorgulanmasını “ifade özgürlüğü” çerçevesinde ele alarak bu akademisyenlere “vatan hain”i diyen ve haklarında dava açılmasını isteyen Tayyip Erdğan’a, “diktatör bozuntusu” sözleriyle yanıt vermişti.

Kılıçdaroğlu’nun bu sözlerine Erdoğan 100 bin TL tazminat davası açmıştı. İsveç’te AKP’nin yan örgütü konumundaki “Avrupa Türk Demokratlar Birliği (UETD)” Kılıçdaroğlu hakkında Cumhurbaşkanı’na alenen hakaret etmekten Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundular. Ancak suç duyurusu dilekçesinde Kılıçdaroğlu'nun soyadı 'Kılıçtaroğlu' olarak yazıldığı için savcılığın bu suç duyurusu hakkında nasıl bir işlem yapacağı merak ediliyor.


Bir internet gazetesi’nin haberine göre UETD Başkanı Özer Eken, "CHP kongresinde sayın Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanımız hakkında kullandığı sözlerden dolayı İsveç'te yaşayan bir çok vatandaşın rahatsız olduğunu ve onların tepkilerini dile getirmek için şikayetçi olduk" ifadelerini kullanıyor.
 

İşte Kemal Kılıçdaroğlu'nun soyadının her seferinde 'Kılıçtaroğlu' olarak yazıldığı o dilekçe:



 

KEMAL KILIÇDAROĞLU’DAN “BARIŞ ELÇİSİ Mİ DİYECEKTİM” SÖZLERİ

“Hitler’e özenen, halkı kutuplaştıran, ülkeyi yangın yerine çevirmiş birine diktatör bozuntusu değil de barış elçisi mi diyecektim? 

Savcılara talimat vermek Cumhurbaşkanı’nın işi değildir. Sen anayasayı çiğnedikçe şeref ve namus kavramını sana hatırlatmaya devam edeceğim. 

Diktatör bozuntusuna diktatör bozuntusu diyeceğim tabi ki. Çünkü, dünyanın her yerinde diktatör bozuntusuna diktatör bozuntusu denir! 

Vatan uğruna şehit olan evlatlarımıza "kelle" diyen zat el üstünde tutulur; ben diktatöre "diktatör bozuntusu" derim, soruşturma açılır. 

Türkiye, 13 yıldır yalanlarla yönetildiği için hükümet ve hükümet yancılarının gerçekleri duymaya tahammülü yok ama yılmayacağım!”

isveç uetd tayyip erdoğan chp kemal kılıçdaroğlu diktatör bozuntusu dava suç ankara cumhuriyet başsavcılığı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ