SÖZDE ERMENİ SOYKIRIMI KABUL EDİLEMEZ!..

Osmanlı İmparatorluğu son döneminde I. Dünya Savaşı sırasında meydana geldiği savlanan “Sözde Ermeni Soykırım” bir yalandan ibarettir. Yalan üzerine kurulan ve bir ulusu “Soykırımcı” mühürüyle damgalamak isteyenlere karşı mücadele alanını terk etme! 11 Mart Cuma günü saat 16.00’da İsveç Meclisi önünde ol!..

SÖZDE ERMENİ SOYKIRIMI KABUL EDİLEMEZ!..
SÖZDE ERMENİ SOYKIRIMI KABUL EDİLEMEZ!..
Bu içerik 1539 kez okundu.

İSVEÇ POSTASI


11 Mart 2010 tarihinde İsveç Meclisi talihsiz bir karara imza attı. Bir oy farkıyla “Sözde Ermeni Soykırımı”nı kabul etti (131 evet, 130 hayır). Bu kabulun ardında Ermeni ve Asuri/Süryani/Keldani/pontus lobilerinin yan sıra siyasetin içerisindeki kendi milletvekillerinin büyük payı vardı. Bu yalanlara sırf Türk ve Türkiye düşmanı kişilerin çalışmalarını da eklerseniz, işin boyutu çok daha iyi görmüş olursunuz.

O dönemin Hıristiyan Demokrat kökenli milletvekili Annelie Enochson’un şu sözleri İsveç Meclisi’nden geçen kabulun hangi koşullar altında aldığının en iyi kanıtıdır. Enochson, “Benim için soykırım olmuş ya da olmamış önemli değildir. Önemli olan Hıristiyan din kardeşlerimize sahip çıkmaktır” sözleri tüm çıplaklığıyla gerçeği ortaya koyuyor.

Ermeni lobilerinin İsveç’teki paralı bilim adamları ve yaydıkları yalanlar, çarpıtmalar ve de olanların destekçilerinin çabaları İsveç gibi bir ülkeyi yanlışlıkların çarklarına sürüklüyebiliyor.



Demokratik bir ülkenin parlamentoları hiçbir zaman mahkemelerin rollerini üstlenemezler. Meclisler, mahkeme salonları değildir. Milletvekilleri şahsı duyguları, duygusallıkları, arkadaş bağlantıları ya da nefretleri bağlamında bir ülkeyi suçlamak gibi bir durum için kullanamazlar. Bu nedenle İsveç Meclisi ya da diğer meclislerin almış oldukları kararlar hiçbir zaman kabul edilemez bir durumdur.

İsveçli binbaşı Hjalmar Pravitz o sıralarda Doğu Anadolu Bölgemizde incelemelerde bulunmaktadır. Nya Dagligt Allehanda gazetesine yazdığı mektubundaki şu satırlar gerçeğe ışık tutmaktadır: “Ancak, bir görgü şahidi olarak, göçmenleri gözeten düzenli Türk jandarma birliklerinin Ermenilere katliam yaptığı iddialarına kesinlikle karşı çıkıyorum.”

11 Mart Cuma günü bayrağını al ve saat 16.00’da İsveç Meclisi önünde ol!...

sözde ermeni soykırımı isveç meclisi protesto 11 mart 2010 soykırım yalan
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ