SÖDERTÄLJE’DE İSYAN

Bu gece yarısı Stockholm’ün kuzeybatı bölgelerinden Södertälje’de toplanan gençler araba lastikleri yakarak Hovsjö otobus garajını çembere aldılar. Garajdan çıkan otobüsleri taş yağmuruna tutan gençler, gelen polislere de patlayıcı attılar.

SÖDERTÄLJE’DE İSYAN
SÖDERTÄLJE’DE İSYAN
Bu içerik 1289 kez okundu.

İSVEÇ POSTASI


Stockholm’ün kuzeybatı semtlerinden olan ve yabancıların Türkiye ve Irak’tan gelen Süryani/Asurilerin yoğun olarak oturdukları Södertälje bölgesinde bir grup genç olay yarattı. Hovsjö garajından çıkan otobüsleri ve polisi taşladılar ses bombaları attılar.

Gençlerin attığı taşlardan otobüslerin camları kırıldı ve maddi hasar meydana geldi. Olayın nedeni hakkında polis yetkileri bir açıklama yapmazken bölgeye çok sayıda polisin intikal ederek sabah saat 06:00’ya kadar çalışmalarını sürdürdüğü yönünde.

Polis henüz herhangi bir tutuklamanın olmadığını belirtirken olanlar oldu ve yapacaklarını yaptılar demekle yetiniyor. Gençlerin müthiş gürültü çıkararak patlayan ses bombaları attıkları ifade ediliyor. Polis helikopterleri de havadan olayları takip ettiği bildiriliyor.

Södertälje semtinde zaman zaman buna benzer olaylar meydana geliyor. Polis yetkilileri eski senaryoların bir benzeri durum olarak geceki olayı ayrıca yorumluyorlar.

stockholm södertalje hovsjö otobüs taşlama patlayıcı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ