TECAVÜZÜ FACEBOOK’TAN CANLI YAYINLADILAR

İsveç başkenti Stockholm’un 70 km kuzeyinde bulunan Uppsala kentinde 3 kişi, genç bir kadına tecavüz edip, bu anları Facebook'tan canlı olarak yayınladılar.

TECAVÜZÜ FACEBOOK’TAN CANLI YAYINLADILAR
TECAVÜZÜ FACEBOOK’TAN CANLI YAYINLADILAR
Bu içerik 1388 kez okundu.

İSVEÇ POSTASI


İsveç’in Uppsala kentinde akıllara durgunluk veren tecavüz olayı yaşandı. Bir evde genç bir kadına tecavüz eden 3 kişi, tecavüz anlarını Facebook üzerinden canlı yayınladılar. Video malzemesini ele geçiren Uppsala polisi 20 yaşlarındaki üç genci “ağır tecavüz suçu” işledikleri gerekçesiyle gözaltına aldı.
 

Dün sabah polise gelen bir ihbar üzerine belirlenen adrese giden polis ekipleri canlı yayından habersizlermiş gibi evin kapısını çalarak içerideki tecavüze uğrayan kadın ve iki erkekle konuşmaya başladılar.
 

Ardından evdeki erkekleri gözaltına alan polis ekipleri tecavüze uğrayan genç kadını sağlık kontrolü ve delillerin tespiti için hastaneye sevk etti. Tecavüzcülerin iki ayrı zaman diliminde canlı yayınladıkları tecavüz görüntülerini görerek polise telefon eden Linda Johansson adlı genç kız “Seyrederken kalbim parçalandı. Sabah sekiz sıralarında ben ikinci canlı yayını gördüm. Genç kadın kameranın önünde otururken videoyu çeken kişi kadını tecavüze uğradığını anlatmaması için iknaya çalışıyordu. Lafı sürekli kadının ağzına tıkıyor, çok alaycı konuşuyordu ve yayın boyunca sürekli gülüyordu. Hemen polise telefon ettim.” diye konuştu.

Kapalı Facebook grubunda tecavüz olayını gören Lovisa adlı bir başka tanık da “İki kişi kadını yatağa zorlayıp tecavüz ettiler. Kadın şok halindeydi. İlk önce kötü bir şaka olduğunu düşündüm” dedi.

İsveç Stockholm Uppsala tecavüz facebook canlı yayın
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ