MALMÖ VE LANDSKRONA’DA PATLAMA

Perşembe gecesinin ilk saatlerinde İsveç’in güney bölgelerinden olan Malmö ve Landskrona’da şiddetli patlamalar meydana geldi. Olayda ölen ve yaralanan olmazken patlamalar maddi hasara neden oldu.

MALMÖ VE LANDSKRONA’DA PATLAMA
MALMÖ VE LANDSKRONA’DA PATLAMA Admin
Bu içerik 1153 kez okundu.

İSVEÇ POSTASI

İsveç’in güney kenti Malmö’de çarşambayı perşembeye bağlayan gece saat 02 47 dolaylarında bir gıda satan bir butik kapısında şiddetli patlama oldu. Patlama butik de büyük maddi hasara neden oldu. O saatte butiğin kapalı olması can kaybını önledi.

Olay yerine gelen polis geniş çaplı bir inceleme ve araştırma çalışmalarına başladı. Bomba uzmanları olay yerine çağrıldı. Malmö’de sık sık bu tür olaylar artık sıradanmış gibi görülüyor. Polis bu tür olayların hem organize suç örgütleri hem de mafyalaşmış çeteler tarafından işlendiğine inanıyor.

LANDSKRONA

İsveç’in güney orta kentlerinden Landskrona’da bir apartmanın kapısına 01.30 dolaylarında bırakılarak patlatılan bomba geniş hasara neden oldu. Basına yansıyan bilgilere göre olayda ölen ve yaralan olmadı. Apartmanın ve çevresindeki evlerin camları kırıldı.

Polis bölgeyi güvenlik şeridine alarak gerekli incelemeleri başlatırken aynı zamanda da bomba uzmanlarını çağırdı. Apartmanda ve yakın çevresinde oturanların çok şiddetli bir patlama sesiyle uyandıklarını dile getiriyorlar.Polis, görgü tanıklarının kendilerini bilgilendirme çağrısı yaptı.

İsveç Malmö Landskrona patlama
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ