TAYLANDLI KADINLAR SEKS TUZAĞINA DÜŞÜRÜLÜYOR

Taylandlı kadınlar yeni bir yaşam hevesiyle İsveç’e geliyorlar ama seks işçisi olarak çalışmaya zorlanıyorlar. Pek çok Taylandlı kadın bu tuzağa düşüyor.

TAYLANDLI KADINLAR SEKS TUZAĞINA DÜŞÜRÜLÜYOR
TAYLANDLI KADINLAR SEKS TUZAĞINA DÜŞÜRÜLÜYOR Admin
Bu içerik 2593 kez okundu.

İSVEÇ POSTASI 

İsveç yasalarına göre cinsel ilişkinin para karşılığında yapılması yasaktır. Polis bu amaçlı çalışan kadınları ya da para karşılığı cinsel ilişkiye giren erkekleri yakalayarak hem fişliyor hem de para ya da mahkemelerce hapis cezasına çarptırılıyor.

Polis aldığı ihbarları değerlendirerek zaman zaman masaj salonlarına baskınlar düzenliyor. Müşteri kılığına giren polisler olayalrı tüm çıplaklığıyla ortaya çıkarıyor. Masaj salonlarındaki kadınlar sorgulanarak salonlar illegal iş yapmaktan kapatılıyor. Sahipleri mahkemeye veriliyor. Masaj salonunda çalışan bir Taylandlı kadın sorguda, “Müşterilerimizi memnun etmek tek amacımız” diyor.

Stockholm’un 70 km kuzeyindeki üniversite kenti Uppsala’da bir masaj salonuna  baskın yapan polis orada çalışan kadınları ve 45 yaşındaki salon sahibini gözaltına aldı. 45 yaşındaki kadının masaj salonu adı altında iki tane “genelev” işlettiğini ortaya çıkardı.

Salonda çalışan kadınlardan biri, 2001 yılında İsveçli bir kişi tarafından getirildiğini ve önceleri temizlik branşında daha sonra kişisel bakıcı ve 2017 yılında da salon sahibi kadının yanında çalışmaya başladığı belirterek, “Zaman zaman aşk masajları altında seks yapıyoruz. Her gün genç ve yakışıklı insanlar geliyor” açıklamasını yapıyor.

Müşterilerin ödediği ücretler az ya da çok değişiklik gösteriyor. Normal bir masaj 400 kron olurken elle müşteriyi doyuma ulaştırmak 500, cinsel ilişki ya da oral seks 2 000 İsveç kronuna kadar çıkıyor.

Genelev işletmekle suçlanan kadın savcıya göre, 2018 yılında 889 adet para karşılığı kadınlar iş yapmış oldukları belirtiliyor.

Polis raporlarında masaj yapılan odaların pis, yatak ve çarşafalrın kirli olduğunu yazıyor. Oturma odasında havalandırma sisteminin ve normal mutfak bölümünün bulunmadığı orada kalan kadınların elektrikli küçük ocaklarla yemek pişirdiklerini ve odanın çok pis ve kirli yapışık yapışık olduğunu yazıyor.

Kadınların yaptıkları iş karşılığı olan paranın çok az bir bölümünü gün sonunda aldıkları ve bu kadınların yaşam koşullarının berbat olduğunu ve çoğunun depresyon içerisinde bulunduğunu ve alkol alışkanlıkları edindiklerini de belirtiyor.

Genelev işletmekle suçlanan kadının tüm suçlamaları kabul etmediği ve mahkemede, “Ben onlara masajın dışında ekstra bir iş yapmak istedikleri zaman bunu benim salonumda değil, dışarıda başka bir yerde yapmalarını söyledim” türünden sözlerle kendini savunmaya çalıştığı ifade ediliyor.

Bilder: Polis arşivi

İsveç Taylandlı kadınlar seks masaj salon cinsel ilişki genelev
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ