DENEME SÜRÜŞÜ AMACIYLA BİNDİYİ ARABAYI KAÇIRDI

Stockholm’un kuzey semti Upplands-Väsby’de bir araba satış yerine gelen ve bir arabaya deneme sürüşü amacıyla binen kişi silahını çekerek bereberindeki kişilerle arabayı kaçırdı.

DENEME SÜRÜŞÜ AMACIYLA BİNDİYİ ARABAYI KAÇIRDI
DENEME SÜRÜŞÜ AMACIYLA BİNDİYİ ARABAYI KAÇIRDI Admin
Bu içerik 965 kez okundu.

İSVEÇ POSTASI

Stockholm’un kuzey semti Upplands-Väsby’de deneme sürüşü yapmak amacıyla bindiği arabayı silah tehdiyle bereberindeki kişilerle kaçırdı. Olayın polise intikal etmesinden sonra polis soyguncuların peşine düştü. Polis henüz herhangi bir ize ulaşamadığını ve dolaysıyla yakalanan kimse olmadığını belirtiyor.

Stockholm Polisi'nde basın sözcüsü Ola Österling, “yeni mi yoksa kullanılmış bir araba mı olduğunu bilmiyorum, ancak arabayı sürüşü test için deneyeceklerini söylemişler” ifadelerini kullanıyor.

Sonra arabayla ortadan kayboluyorlar. Polis18.03 dolaylarında bilgilendiriliyor. Polise göre, kaç kişi ilgili olduğu belli değil. Ola Österling, “Ama yine de birden fazla var” diyor.

Polis arabayı arıyor, ancak herhangi bir ize ulaşamadığını belirtiyor. Henüz herhangi bir şüpheli gözaltına alınmadığı dile getirilirken, olay ciddi bir soygun olarak sınıflandırılıyor.

Stockholm Upplands -Väsby deneme sürüş deneme sürüşü araba kaçırma silah tehdit
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kaan     2019-12-12 İsveç hükümeti çıkarın Türkleri ve Müslümanları
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ