ÇALINTI ARABADA SİLAHLAR BULUNDU

Son zamanlarda polisin yaptığı çeşitli aramalarda silahlar yakalanıyor. Stockholm’un güney semtlerinin birinde bir arabada otomatik silah, tabanca ve onlara ait dolu şarjörler bulundu.

ÇALINTI ARABADA SİLAHLAR BULUNDU
ÇALINTI ARABADA SİLAHLAR BULUNDU Admin
Bu içerik 1988 kez okundu.

İSVEÇ POSTASI

Aftonbladet gazetesinin yazdığına göre Stockholm’un güney bölgesinde bir semtte durumlarından şüphenilen bir gruba yönelik yapılan ihbar üzerine bölgeye gelen polis yaptığı aramalarda 16 yaşındaki bir gencin üzerinden çıkanlar üzerine yapılan sorgulama polisleri çalıntı bir arabaya götürüyor. Arabada yapılan detaylı arabada otomatiksilah, tabanca ve bunların kullanmaya hazır şarjörleri bulunuyor.

Polis, böylece planlanan bir cinayetin önüne geçildiğine inanıyor. Polis çalıntı arabanın sokak çetesi olarak adlandırılan kişilerin genellikle oturdukları bir binanın yakınına park edildiğini belirtirken, “Mevcut durum göz önünde bulundurulduğu zaman bir cinayet hazırlığından söz edilebilinir. Silahların dolu ve yedek şarjörlerin de kullanılmaya hazır olması bu teorimizi güçlendiriyor” diyor.

Polis gözaltına aldığı birkaç kişiyi daha sonra serbest bıraktı. Fakat silahlarla ilgili suç unsuru 16 yaşındaki çocuk üzerinde yoğunlaşıyor. Polis, “Yasal olarak ön hazırlık aşamasında bir suç için insanları tutuklamak çok zor. Ancak bulduğumuz silahları toplamakla yetiniyoruz. Böylece de suç oranlarını azaltmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullanıyor.

Polisin söylemlerine göre 16 yaşındaki çocuk suçunu inkar ediyor.

Stockholm otomatik silah tabanca Güney Stockholm çalıntı araba silah bulundu
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ