ILIMLI MUHAFAZAKAR PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANI GENELEVDE YAKALANDI

Göteborg il sınırları içerisinde Kungsbacka İlçesi Ilımlı Muhafazakar Partili Belediye Başkanı Hans Forsberg, altı kez para karşılığında seks satın aldığını itiraf etti. Forsberg, Cumartesi günü, Göteborg'daki şüpheli bir genelevde polis tarafından yakalanmıştı.

ILIMLI MUHAFAZAKAR PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANI GENELEVDE YAKALANDI
ILIMLI MUHAFAZAKAR PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANI GENELEVDE YAKALANDI Admin
Bu içerik 1021 kez okundu.

İSVEÇ POSTASI

Cumartesi günü saat 23: 00'te Götaborg'daki Örgryte semtinde şüpheli bir apartman dairesine polis baskın yaptı. Baskında polis, Kungsbacka Belediye Başkanı Hans Forsberg ile karşılaştı. Forsberg para karşılığında seks satın alma suçunu itiraf etti.

Göteborg Posten (GP) gazetesine göre, basın açıklamasında Hans Forsberg, ”Çok pişmanım, ama hatamı tamir edeceğim” dedi. Hans Forsberg basın açıklamasında, ”Ortaya çıkan olumsuz durum nedeniyle şu andan itibaren tüm siyasi görevlerimi bırakıyorum. Olanlardan sonra, artık partiye güvenmiyorum ve sonuçlarına katlanmaya hazırım” ifadelerini kullanıyor.

Ilımlı Muhafazakar Parti yönetimi kendisine güvenleri kalmadığını açıklıyorlar. Hans Forsberg, beş yıldır Kungsbacka'daki Belediye Başkanlığı yapıyordu. Hafta sonu para karşılığı seks hizmeti satın aldığnı kabul etti. Ilımlı Parti Bölge Başkanı Mikaela Waltersson olaydan sonra görevden uzaklaştırıldığını söyledi.

Mikaela Waltersson, ”Yaptığı şey kabul edilemez. Bu, bir partili meslektaşımız ve arkadaşımız için kişisel bir trajedi olmasına rağmen, tüm siyasi görevlerini bırakmasına tamamen katılıyoruz” dedi

Ayrıca Kungsbacka'daki ılımlı grup lideri Lisa Andersson, Hans Forsberg'e olan güvenin tamamen tükendiğini ifade eden açıklamalar yaptı.

İsveç Göteborg Kungsbacka Ilımlı Muhafazakar Parti Belediye Başkanı Hans Forsberg seks genelev polis
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ