İSVEÇ’TE KORONAVİRÜSÜNDE SON DURUM

İsveç’te koronavirüsünde tekrar artış gözlemleniyor. Ulusal Halk Sağlığı Kurumu çalişanı eğidemiyolog Anders Tegnell, bunu öğrenci ve kişisel eğlenceler ile özellikle de buz hokeyi sportif etkinliklerine bağlıyor.

İSVEÇ’TE KORONAVİRÜSÜNDE SON DURUM
İSVEÇ’TE KORONAVİRÜSÜNDE SON DURUM Admin
Bu içerik 887 kez okundu.

İSVEÇ POSTASI

İsveç’te koronavirüsünde son duruma bakıldığı zaman 5 883 kişinin yaşamını yitirdiğini, vaka sayısının 96 145 ulştığını ve tedavi altında 2 619 kişinin bulunduğunu görüyoruz. Geçen Cuma saat 14.00 ten Salı Günü (bugün) 14.00 kadar 1 872 yeni vakanın ortaya çıktığı açıklandı. Bu artışlar Stockholm, Uppsala ve Skåne Bölgelerinde göze çarpıyor.

Devlet Epidemiyoloğu Anders Tegnell, gizli yapılan toplu öğrenci ve özel eğlenceler ile buz hokeyi sportif etkinliklerine bağlıyor. Virüsün özellikle genç yaş gruplarında enfekte olanların sayısı arttığı kabul ediliyor. Devlet epidemiyoloğuna göre bu, yoğun bakım ünitelerinin sayısının yanı sıra ölü sayısının düşük kaldığını da açıklanabilir görüşünü ileri sürüyor.

Anders Tegnell, yeni kısıtlamaların geçerli hale gelip gelmeyeceği gibi sorulara ise, “Evet, olabilir, ilk etapta bu bilgi yolu ile çalışmaya devam etmek istiyoruz ve nerede önemli olduğu konusunda ekstra bir anlayış oluşturmak çok önemli diye düşünüyorum. Geri dönersek ve geçen bahar kadar uyumlu olursak, muhtemelen oldukça sakin bir sonbahar geçirebileceğimize inanmak için her türlü neden vardır” değerlendirmesini yapıyor.

İsveç Koronavirüsü artış Ulusal Halk Sağlığı Kurumu Anders Tegnell Stockholm Uppsala Skåne
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ