SJÖBO’DA BİR OTOBÜSE SİLAHLI SALDIRIDA BULUNULDU

Bu sabah saatlerinde 06.00 sularında batı bölgesi kentlerinden Borås yerleşim yeri içerisinde olan Sjöbo'da bir otobüse silahlı saldırıda bulunuldu. Bölgede büyük bir polis operasyonu sürüyor. Borås Polis şefi Daniel Hallstensson, “Bölgedeki devriyelerin otobüse karşı pompalı tüfek kullanıldığını gösteren hasarlar oluştutuğunu rapor ediyorlar” dedi. Polis, olayı cinayete teşebbüs olarak araştırıyor

SJÖBO’DA BİR OTOBÜSE SİLAHLI SALDIRIDA BULUNULDU
SJÖBO’DA BİR OTOBÜSE SİLAHLI SALDIRIDA BULUNULDU Admin
Bu içerik 637 kez okundu.

İSVEÇ POSTASI

Pazartesi sabah saatlerinde yerleşim yerleri arası sefer yapan bir otobüse Sjöbo ilçesi sınırları içerisinde pompalı tüfekle saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda yaralanan olmazken, otobüste hasar oluştu. Polis otobüsün iki pencersinin camalrının kırıldığını rapor ediyor.

Otobüs şoförü polise verdiği ifade de aracının pompalı tüfekle saldırıya uğradığını söylüyor. Otobüs şiketi Västtrafik'in basın sözcüsü Ellen Pileblad, ”Otobüsümüz olaydan sonra hizmet dışı bırakıldı” Bu durum diğer seferlerimizi etkilenmedi” diyor.

Ellen Pileblad, ”Şu an bilgimiz sınırlı ama polis olayı  araştıracağı için polis basın bölümüne başvurabilirim. Elbette bu olayı çok ciddiye alıyoruz” ifadelerii de kullanıyor.

Olay nedeniyle Borås'ta büyük bir polis operasyonu sürüyor. Bölgede arama tarama çalışmaları sürüyor. Daniel Hallstensson, ”Yaralanma ya da ölüm olayı yok. Bu iyi bir durum. Sadece otobüste maddi hasar var” değerlendirmesini yapıyor.

İsveç Borås Sjöbo otobüs silah saldırı pompalı tüfek Västtrafik Daniel Hallstensson Ellen Pileblad
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ