GÖTEBORG’DA BİR KADIN BALKONDAN DÜŞTÜ

Cumartesi günü Göteborg'un Frölunda semtinde bir apartmanın balkondan düşen kadın öldü. Polis, kadının balkondan düşüp düşmediği ya da itildiği konusunda belirsizlikler bulunması nedeniyle cinayetle ilgili bir ön soruşturma başlattı. İki kişi sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis sözcüsü Thomas Fuxborg, ”Ne olduğunu bilmek zor. Bu nedenle araştırmamız bizi nereye götürecek, göreceğiz” diyor.

GÖTEBORG’DA BİR KADIN BALKONDAN DÜŞTÜ
GÖTEBORG’DA BİR KADIN BALKONDAN DÜŞTÜ Admin
Bu içerik 622 kez okundu.

İSVEÇ POSTASI

Göteborg'un Frölunda semtinde cumartesi günü Saat 12.00 sularında bir apartman dairesinin balkonundan bir kadının düştüğü polise bildirildi. Polise göre balkondan düşen bir kadının bir saatt sonra, saat 13.00 sularında, yaralarından dolayı öldüğünü açıkladı.

Polise göre, olayı çevreleyen koşullar net değil ve cinayet ya da adam öldürme hakkında bir ön soruşturma başlattıklarını belirttiler. Thomas Fuxborg, ”Düştü mü, atladı mı yoksa itildi mi bilmiyoruz. Şu anda araştırmaya çalıştığımız şey bu.  Kadın orada oturmuyor” ifadelerini kullandı.

Apartman dairesi sahibi de dahil olmak üzere iki kişi sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü. Söz konusu daire incelemek üzere teknik soruşturma süresince kordon altına alındı. Fuxborg, “Kişiler şüpheli değiller. İnsanların bir şey fark edip etmediklerini görmek için bölgede kapıları çalıyoruz” diyor.

Polis, öğleden sonra ilerleyen saatlerde hâlâ olay hakkında sessiz. Thomas Fuxborg, “Henüz ne olduğunu bilmiyoruz. teknik araştırmanın bir şey gösterip göstermediğini göreceğiz” diyor. Polis teknisyenleri, teknik incelemeye başlamak için öğleden sonra olay yerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Göteborg Posten gazetesine göre, bir çığlık duyulurken bir kişinin kadının balkondan nasıl düştüğüne de gören kişiler olması gerekiyor” diye yazıyor. GP'ye göre, polis giysilere ve cep telefonlarına incelemek için el koymuş durumda.

İsveç Göteborg Frölunda kadın balkon düştü Polis Thomas Fuxborg
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ