STOCKHOLM’DA FAZ 2'DE AŞILAMA DEVAM EDİYOR

Stockholm Bölgesinde gerek 1.faz ve gerekse 2.faz aşılama işlemleri yavaş bir durumda devam ediyor. Bölge sorumluları 2.fas İçİn 75 ile 80 arası yaş grubuna mektup göndereceklerini, aşılarını yaptıracakları günleri ve yerleri bildireceklerini belirttiler.

STOCKHOLM’DA FAZ 2'DE AŞILAMA DEVAM EDİYOR
STOCKHOLM’DA FAZ 2'DE AŞILAMA DEVAM EDİYOR Admin
Bu içerik 648 kez okundu.

İSVEÇ POSTASI

Bölge bir basın bülteninde, Stockholm bölgesi aşılama aşaması 2'de devam ediyor ve kademeli olarak 1946 veya daha erken doğmuş kişileri aşılamaya devam ediyor. Bu haftadan başlayarak ve birkaç hafta öncesinden, Stockholm Bölgesi'ndeki 75 yaş ve üstü insanlar için COVID-19'a karşı aşı teklifinin bulunduğu bir mektup gönderilecek. Mektup, rezervasyonun nasıl yapılacağını ve aşının alıcının normal sağlık merkezinde veya şu anda covid-19'a karşı aşı olan aşı kliniklerinden birinde gerçekleştirildiğini belirtiyor. Stockholm’da vaka sayısı 189 762 olurken 4 003 kişi de yaşamını yitirdi.

Dünkü rakamlardan beri Uppsala İlçesinde covid-19'lu iki kişi daha öldü. Ölenler, 60'lı ve 69'lu yaşlarında bir erkek ve bir kadın. Uppsala Bölgesi istatistiklerine göre, Uppsala belediyesi ve Knivsta belediyesinde ikamet ediyorlar.

İlde son 24 saat içinde yoğun bakım veya başka bakım alan covid-19 hastalarının sayısı azaldı. Şimdi, dünden 4 kişi daha az olan hastanede 95 kişiye bakılıyor. IVA koğuşundaki hasta sayısı bir kişi azaldı. Kente vaka sayısı 29 294 olurken 493 kişi de yaşamını yitirdi.

Bugün Saat 15.30'da Başbakan Stefan Löfven, Sosyal (Sağlık) İşler Bakanı Lena Hallengren ve Halk Sağlığı Kurumu Genel Müdürü Johan Carlson bir dijital basın toplantısı düzenleyecek. Toplantıda  korona  kısıtlamalarıyla ilgili yeni bilgiler gündeme getirileceği ve enfeksiyon durumu nedeniyle çeşitli önlemlerin uzatılmasının beklendiğini belirtiliyor.

Stockholm korona covid-19 aşılama 2.faz Uppsala
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ