MALMÖ’DE BİR APARTMAN GİRİŞİNDE PATLAMA MEYDANA GELDİ

Malmö’de bu gece Lindeborg semtinde bir apartman girişine bırakılan patlayıcının patlatılması sonucu hasar meydana geldi. Polisin bildirdiğine göre olayda yaralanan olmadı.

MALMÖ’DE BİR APARTMAN GİRİŞİNDE PATLAMA MEYDANA GELDİ
MALMÖ’DE BİR APARTMAN GİRİŞİNDE PATLAMA MEYDANA GELDİ Admin
Bu içerik 634 kez okundu.

İSVEÇ POSTASI

Pazartesi gecesi Malmö'de yüksek bir patlama Lindeborg'u salladı. Patlamada bir apartmanın kapısı hasar gördü, ancak yaralanan olmadı. Olay yeri gece kordon altına alındı .Polis helikopteri ile eylemi yapan ya da yapanlar havadan da arandı. Güney Bölgesi basın sözcüsü Calle Persson, "Gün boyunca, müfettişler, orada kimin yaşadığı ve orada yaşayan herhangi birinin tehdit hakkında daha fazla şey söyleyip söyleyemeyeceği konusunda dahili keşifle devam edecekler ve tanık görüşmelerine başvurucaklar" dedi.

Ayrıca polis, Şimdi polis, görgü tanıklarının bilgilerine göre bir çalışma yürütmeye devam edecek. Polis olay yerinde güvenlik kameraları olduğunu söylüyor ve incelemeye alınacağını belirtiyor. Calle Persson, “Tüm olayın filme çekilip çekilmediğini bilmiyoruz, ancak yakınlarda kameralar varsa, araştırmacının bunların neler çektiğine bakması gerekir” ifadelerini kullanıyor.

Bu olay, Malmö'de kısa sürede meydana gelen ikinci patlama. Pazar günü, Lindängen semtindeki bir marketin yakınında patlayıcı bir cihaz patladı. Bu olayda, 15 yaşındaki bir kız ve 21 yaşındaki bir kişi, patlamanın arkasında olduğu şüphesiyle tutuklandı.

Ancak Calle Persson'a göre, olayın Lindeborg'daki patlamanın neyle bağlantılı olup olmadığını söylemek için çok erken derken, “Yer ve zaman açısından oldukça yakın, ancak ikisi arasında düz bir çizgi çekebilmek için hâlâ çok az şey biliyoruz” görüşünü dillendiriyor.

İsveç Malmö Patlama Lindeborg Polis Lindängen
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ