HJULSTA’DA 2 KİŞİYE SİLAHLA SALDIRI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bu gece Stockholm’un dört yerinde silahlar ateşlendi. Hjulsta’da bir bahçe içerisinde silahla ağır yaralanmış iki kişi bulundu. Olay 02.30 sularında meydana geldi. Ayrıca iki kez Bredang ve Tensta’da da silah sesleri duyuldu.

HJULSTA’DA 2 KİŞİYE SİLAHLA SALDIRI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
HJULSTA’DA 2 KİŞİYE SİLAHLA SALDIRI GERÇEKLEŞTİRİLDİ Admin
Bu içerik 563 kez okundu.

İSVEÇ POSTASI

Stockholm’un batı semti Hjulsta’dan ihbar 02.30’da geldi. Polis, birkaç sakinin silah sesi gibi patlama sesleri duymasının ardından bölgeye gelerek bir bahçe içerisinde iki ağır yaralı kişi buldu. Hastaneye kaldırılan Kişilerin yaşam tehlikesi olduğu belirtildi.

Stockholm polis sözcüsü Carina Skagerlind, “Oraya büyük bir ekiple gittik ve haklı olarak bir avluda silahla yaralanmış ve yaşam tehlikeleri olan iki kişi bulduk” diyor. Ağır yaralanan iki kişinin ambulansla hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Carina Skagerlind, "Gece boyunca köpekler ve insansız hava araçlarıyla birden fazla saldırgan bulmaya çalışıyoruz" diyor. Olay yerindeki sokakta oturan bir vatandaş, eşiyle birlikte saat 02.30'da patlama sesiyle uyandığında balkon kapısı aralık olduğunu belirtiyor.

Kişi, “Polis çabuk geldi. Dışarı çıktım ve birinin vurulduğunu hemen anladım” diyor. Ayrıca bu Mayıs ayından bu yana üçüncü kez sokakta insanların vurulduğunu söyleyerek, “Kendinizi iyi hissetmiyorsunuz bu açık ve akşamları karanlıkta dışarı çıkmıyorsunuz” ifadelerini kullanıyor.

Polis birden fazla kişinin sorgulanmak üzere gözaltına alındığını duyurdu.

Stockholm Polisi saat 20.00’de Tensta ve ilki 23.00 ve ikincisi 03.00 sularında Bredäng’de silah sesleri ihbarı aldı. Bredäng’de iki arabada kurşun izleri ve boş kovanlar bulundu.

Stockholm Stockholm Polisi Hjulsta Tensta Bredäng silah cinayet Teşebbüs
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ