TANINMIŞ İSVEÇLİ SANATÇI SOYGUNDAN TUTUKLANDI

Pazartesi günü Arlanda'da hırsızlık şüphesiyle gözaltına alınan tanınmış İsveçli sanatçı bugün tutuklandı.Cumhuriyet Başsavcılığı bir basın açıklamasıyla olayı duyurdu.

TANINMIŞ İSVEÇLİ SANATÇI SOYGUNDAN TUTUKLANDI
TANINMIŞ İSVEÇLİ SANATÇI SOYGUNDAN TUTUKLANDI Admin
Bu içerik 915 kez okundu.

İSVEÇ POSTASI

Savcılık, Stockholm'de tanınmış bir sanatçının hırsızlık şüphesiyle gözaltına alındığını ve bugün tutuklandığını bildirdi. Sanatçının ağustos ortasında gerçekleşen soygunun muhtemel sebebinden şüpheleniliyor.

Aftonbladet, Pazartesi günü Arlanda havaalanında tutuklandığını açıklamıştı. Sanatçı daha önce gıyabında tutuklama kararı bulunuyordu. Savcılık, davadaki delilleri ortadan kaldırma riski olduğu için tutuklanması gerektiğine inanıyor.

Tutuklama duruşması gün içinde yaklaşık saat 11.00 gibi yapılacağı basın açıklamasında yer aldı. Aftonbladet'in verdiği bilgiye göre, sanatçının Stockholm'ün batısındaki bir etkinliğe karşı şantaj yaptığından da şüpheleniliyor. Gasp uzun süredir gerçekleşmiş olmalıdır, görüşü öne sürülüyor.

Savcı makamının iddia belgelere göre, örneğin ziyaret almasına ya da internet kullanmasına izin verilmemesi dolaysıyla sanatçıya gözaltında kısıtlamalar g etirilmek isteniyor.

Stockholm Arlanda Sanatçı tutuklandı soygun şantaj
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ