HÖKARÄNGEN METROSUNDA YAŞLI BİR KİŞİ RAYLARA İTİLDİ

Stockholm’un güney semtlerinden olan Hökarängen semtinin metro istasyonunda yaşlı bir kişi yaklaşmakta olan trenin altına itildi. Kişi kıl payı ölümden kurtuldu.

HÖKARÄNGEN METROSUNDA YAŞLI BİR KİŞİ RAYLARA İTİLDİ
HÖKARÄNGEN METROSUNDA YAŞLI BİR KİŞİ RAYLARA İTİLDİ Admin
Bu içerik 837 kez okundu.

İSVEÇ POSTASI

Olay 3 Temmuz günü yaşandı. Sosyal medya üzerinden basına yansıdı. Olay anında, korku, panik ve ölüm korkusu peronu sardı. Olayın tanıklar trenin adamdan sadece birkaç metre uzakta durdurmayı başardığını gördüler. Hökarängen'deki metro rayına itilen yaşlı adam büyük bir korku ve panik yaşadı.

Olay polis ve arkasından yargıya taşındı. Olayı inceleyen savcı, ”Hayatı için savaştı ve öleceğinden çok korkmuş” diye bir e-posta iletisi yaynladı.

3 Temmuz günü yaşlı adamın raylara itilmesinden sadece saniyeler sonra, metro treni istasyona giriyor. Ancak şoförün dikkatini çeken görgü tanıkları sayesinde sürücü  treni durmayı başarıyor. Yolcular kişinin tekrar platforma çıkmasına yardım ediyorlar. Yaşlı adam, avukatı aracılığıyla olayın nasıl gerçekleştiğini anlatıyor. Avukat, ”Müvekkilim pistteyken "korku ve panik" ve "öleceğinden korktuğunu" anlatıyor. Bir kadın yolcu tarafından aniden arkadan itildiğini ve raya düştüğünü hatırlıyor. Düşüşten sonra bayılmadığını ve tüm süreci hatırladığını” belirtiyor.

Metro İstasyonunda raylara itilen adam elinden ve başından yaralandı. Yaraların onu hâlâ güçlü bir şekilde etkilediğini söylüyor. Kişi, ”Vücudunda çok fazla ağrı var. Günde birkaç kez güçlü ağrı kesiciler gerektiren ağrı hâlâ devam ediyor. Davacının avukatı, ”Bir elindeki kırıklar nedeniyle halen eli sarılı olan müvekkilim uzun yıllardır koltuk değneğine bağımlı olduğu için eskisi gibi hareket edemiyor” ifadelerini kullanıyor.

İsveç Stockholm Hökarängen Metro Ray itilmek
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ