SÖDERTÄLJE’DE 42 YAŞINDA BİR KİŞİ ÖLDÜRÜLDÜ

Södertälje'deki Ronna'da 42 yaşındaki bir kişi silahlı saldırı sonucu öldürüldü. Bu, Södertäljestadelen'de iki gün içinde gerçekleşen ikinci ölümlü saldırı oldu. Expressen'in verdiği bilgiye göre, polisin teorisi, kişinin yanlışlıkla vurulduğu yönündedir.

SÖDERTÄLJE’DE 42 YAŞINDA BİR KİŞİ ÖLDÜRÜLDÜ
SÖDERTÄLJE’DE 42 YAŞINDA BİR KİŞİ ÖLDÜRÜLDÜ Admin
Bu içerik 506 kez okundu.

İSVEÇ POSTASI

Södertälje’de son haftalarda yedinci ölümlü olayın gerçekleşmesinden sonra gözler bu bölgeye çevrildi. Bu bölgede ölümlü saldırılara son vermek için tüm Stockholm bölgesi polisi ve polisin ”Ulusal Operasyon Bölümü NOA'dan destek veriliyor. Yerel polis bölge müdürü Caroline Aspegren, ”Södertälje'de bir şiddet sarmalının içindeyiz” diyor.

Södertälje etnik kökenli mafyalaşmış sokak çeteleri terör estiriyor. Polis, bu saldırıları önlemekte yetersiz kalıyor. Stockholm polisi ve NOA (Ulusal Operasyon Bölümü) harekete geçmiş durumda.

Cumartesi gecesi 19.30’dan kısa bir süre sonra Ronna yerleşim bölgesinde silah sesleri duyuldu. Expressen'in verdiği bilgiye göre otomatik silahtan çıktığı izlenimi yarattı. Bölgede 42 yaşlarında bir kişi vurularak öldürüldü. Bu yıl İsveç'te vurularak öldürülen 50. kişi oldu. Polis kendi teorisi, Expressen'in verdiği bilgiye göre kişinin yanlışlıkla vurulduğu yönünde. Bu, Ronna'da sadece iki gün içinde gerçekleşen ikinci ölümlü saldırı oldu. Geçen Cuma, 19 yaşında bir çocuk bir boş zamanları değerlendirme merkezinin ve anaokulunun önünde öldürülmüşti.

Polisin belrtiğine göre bölgede büyük bir huzursuzluk var. Kilise Derneği Başkan Polin Shahho, cemaatin yaşadığı üzüntüyü dile getirerek. ”Evet, ne söylenebilir? Rahatsız oluyoruz. Çocuklar için etkinliklerimiz var, diğer kiliselerle işbirliği yapıyoruz ve gece yürüyüşleri yapıyoruz. Öldürülen kişinin hedefi olmadığına inanılması endişe verici. O zaman büyüklerimize dışarıda olmalarını söyleyemeyiz. Güvende hissetmiyorlar. Polise yardım etmekten mutluluk duyuyoruz, ancak güvenli olmadığında üyelerimizi gönderemiyoruz” diyor.

Stockholm Södertälje Ronna Silahlı saldırı Stockholm Polisi Ulusal Operasyon Bölümü NOA
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ