VÄRMDÖ’DE DALIŞ KAZASINDA İKİ KİŞİ ÖLDÜ

Stockholm'un doğusundaki Värmdö'de meydana gelen dalış kazasında biri kadın, diğeri erkek iki kişi yaşamını yitirdi. Biri kişi de yaralandı. Olay Cuma öğleden sonra meydana geldi. Olayın ardından polis adli soruşturma başlattı.

VÄRMDÖ’DE DALIŞ KAZASINDA İKİ KİŞİ ÖLDÜ
VÄRMDÖ’DE DALIŞ KAZASINDA İKİ KİŞİ ÖLDÜ Admin
Bu içerik 410 kez okundu.

İSVEÇ POSTASI

İhbar, Deniz ve Hava Kurtarma Merkezi'ne (JRCC) saat 14.16'da geldi. JRCC deniz kurtarma lideri Lina Buurstra, ”Olay yerinde şu anda yoğun bir çalışmamız var. Bir kişinin su altında kaybolduğunu ve diğer kişinin yaralandığını ve ambulans helikopteriyle geldiğini” söyledi.

İlk elde hastaneye kaldırılan kişinin durumunun ağır olduğu belirtildi. Polis olayın akabinde bir erkek ve bir kadın olmak üzere iki kişinin öldüğünü duyurdu. Yakınlarına haber verildi.

Operasyona sahil güvenlik, polis botu, kurtarma servis dalgıçları, ambulans ve deniz kurtarma derneği katıldı. Başlangıçta bir kişi kazadan sonra kayıptı, ancak daha sonra İsveç Denizcilik İdaresi'nin kurtarma helikopteri ile yapılan arama çalışmasının ardından bulunduğu belirtildi.

Kazaya toplam 3 kişi karıştı. Bir kadın ve iki erkek. Üçü de ambulans helikopter ve ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Lina Buurstra, ”Birlikte dalış yapan üç kişilik bir grup var ve onlar yeni dalgıçlar değiller, ancak ne olduğu daha sonra sorulacak ve anlaşılacak” diyor.

Stockholm Värmdö dalış kaza Deniz ve Hava Kurtarma Merkezi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BUGÜN 5 ARALIK TÜRK KADININA SEÇME VE SEÇİLME HAKKININ TANINMASININ 90. YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN
BUGÜN 5 ARALIK TÜRK KADININA SEÇME VE SEÇİLME HAKKININ TANINMASININ 90. YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN
ULU ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü VEFATININ 86. YILDÖNÜMÜNDE SAYGIYLA ANIYORUZ
ULU ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü VEFATININ 86. YILDÖNÜMÜNDE SAYGIYLA ANIYORUZ