STOCKHOLM’DA 20 MİLYON DEĞERİNDE KOKAİN ELE GEÇİRİLDİ

17 yaşındaki kız sosyal medyada bir video klip yayınladı ve resimde arka planda uyuşturucu madde vardı. Polis, Hässelby Gård'daki bir daireye baskın düzenledi. Baskındaki aramada büyük piyango çıktı. Sokak değeri 20 milyon İsveç Kronu (SEK) olan kokain ve esrar ele geçirildi. 17 yaşındaki kız ve 20'li yaşlarındaki iki erkekten oluşan üç kişi gözaltında.

STOCKHOLM’DA 20 MİLYON DEĞERİNDE KOKAİN ELE GEÇİRİLDİ
STOCKHOLM’DA 20 MİLYON DEĞERİNDE KOKAİN ELE GEÇİRİLDİ Admin
Bu içerik 520 kez okundu.

İSVEÇ POSTASI

17 yaşındaki bir kız sosyal medyada yılbaşından birkaç gün önce paylaşım yaptı. Yanlışlıkla, arka planda görünen uyuşturucuları filmde görüldü. Film, toplam değeri 20 milyon SEK olan birkaç kilo kokain ve esrarın ele geçirildiği bir polis operasyonuna yol açtı.

Kız, iki genç erkekle birlikte evde tutuklandı. Edinilen bilgiye göre, 20 ve 21 yaşlarındaki erkeklerin Hässelby'deki bir suç şebekesiyle çevresel bağlantıları olduğu ortaya çıkarıldı. Polisin teorisine göre bu üçlü, çetenin uyuşturucu deposunda bekçilik ettiler.

Üçlü, özellikle ciddi uyuşturucu suçlarından şüphelenilen muhtemel gerekçelerle şu anda gözaltında tutuluyor.  Soruşturmayı yöneten savcı Christian Doverhjelm, ”Üçü, her şeyden önce, mahkemeler ve savcılar için çağrı üzerine bir ortamda bununla uğraşmak zorunda kalmamak için hızla gözaltına alındı. başlangıçta çok şey oldu, bu nedenle velayet müzakerelerini üstlenmem benim için daha kolay oldu” diyor.

Savcı, polisin neye el koyduğuyla ilgili ayrıntılara girmek istemiyor, ancak el konulan şeyin ne olduğu konusunda tüm resmi netleştirmek için hâlâ çalıştıklarını belirtirken; ”Şimdi analiz edilmesi gerekiyor. Ancak güvenlik açısından da daha fazla bilgi için beklemek istiyorum” diyor.

Her iki geç de başka ülkelerin vatandaşı ve çok sayıda hapis cezasına çarptırılmışlar. 20 yaşındaki gencin, 2020'den bu yana 12 suç kaydı var. Suçlar çoğunlukla küçük uyuşturucular ve Bıçak Yasası ihlalleriyle ilgili, ancak geçen sonbaharda diğer şeylerin yanı sıra ciddi saldırıdan iki yıl hapis cezasına çarptırıldı. O karar temyiz edilmiş bulunuyor.

21 yaşındaki gencinde birçok mahkumiyeti var. Geçen yıl uyuşturucu satışı da dahil olmak üzere üç kez hapis cezasına çarptırıldı. Kız birkaç kez bir bakımevine (SIS) evine yerleştirildi ve İsveç’in başka bir şehrinde yaşıyor.

Stockholm Hässelby Gård video klıp narkotika kokain esrar
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ