SOLNA’DA BİR GENÇ KURŞUNLANDI

Stockholm'un kuzey semtlerinden olan Solna'da 20'li yaşlarında bir genç silahlı saldırı uğradı. Arkasından kurşulanan gence çok sayıda mermi isabet etti. Ambülansla hastaneye kaldırıldı. Durumuna ilişkin henüz açık bilgi yok.

SOLNA’DA BİR GENÇ KURŞUNLANDI
SOLNA’DA BİR GENÇ KURŞUNLANDI Admin
Bu içerik 702 kez okundu.

İSVEÇ POSTASI

Olay Solna'nın Hagalund bölgesinde meydana geldi. Bir genç kurşunlanmış olarak bulundu. Bunun üzerine bölgede büyük bir polis operasyonu başlatıldı. 20'li yaşlarında olan genç ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Polise alarm 19.40 dolaylarında ulaştı. Stockholm Polisinden Ola Österling ”Bir yerleşim bölgesinde çok sayıda silah sesi duyulduğuna dair arka arkaya alarm aldık. Burasının apartmanların olduğu bir bölgedir. Olay yerinde, bilinmeyen sayıda kurşunla vurulmuş, uyanık ve konuşurken yerde yatan bir genç bulduk. Hemen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı” diyor.

Ola Österling devamla: ”Sadece sitede birkaç kişinin olduğunu biliyoruz. Kim olduklarını belirlemeye çalışıyoruz. Ayrıca bir takım kişisel kontroller de yapıyoruz. Hiç kimse resmi olarak tutuklanmadı. Cinayete teşebbüsle ilgili ön soruşturma başlatıldı”ifadelerini kullanıyor.

stockholm solna hagalund genç silahlı saldırı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ