SOLNA’DA BİR KİŞİ ÖLDÜRÜLDÜ

Stockholm’un kuzey bölgelerinden Solna belediyesine bağlı Huvudsta'da bir kişi silahlı saldırı sonucu öldürüldü. Cuma gecesi açık havada kurşunlanan kişi olay yerinde yaşamını yitirdi. Polis ihbar üzerine geldiği olay yerinde yaşamını yitirmiş kişiyi buldu. Polis, cinayete ilişkin ön soruşturma başlattı.

SOLNA’DA BİR KİŞİ ÖLDÜRÜLDÜ
SOLNA’DA BİR KİŞİ ÖLDÜRÜLDÜ Admin
Bu içerik 487 kez okundu.

İSVEÇ POSTASI

Stockholm'un kuzeyindeki Solna belediyesine bağlı Huvudsta semt merkezinde Cuma gecesi silah sesleri duyuldu. Silah seslerini duyan kişiler polisi arayarak ihbarda bulundular. Olay gece saat 22.00 dolaylarında meydana geldi. Bir görgü tanığına göre, Huvudsta merkezinde çok sayıda silah sesi duyuldu. Tanık, ”Dört, beş el silah sesi duydum. Önce havai fişek zannettim ama sonra bir sürü polis arabasının geldiğini gördüm” diyor.

Polis, bir kişinin dışarıda cansız bir şekilde yattığını söyledi. Yaralı kişiye sağlık personeli tarafından müdahale edildi, ancak akşamın ilerleyen saatlerinde polis adamın öldüğünü duyurdu. Cinayetle ilgili ön soruşturma başlatıldı.

Polis sözcüsü Per Fahlström, "Bu suçu işleyen kişiyi aramak için bir polis operasyonu yürütüyoruz ve neler olduğunu daha iyi anlamak için çok çalışıyoruz" diyor. Polis, olayla ilgili kimsenin tutuklanmadığını söylüyor.

Stockholm Solna Huvudsta silahlı saldırı cinayet
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ