İSMAİL HAKKI TONGUÇ’UN ADINA YENİ ÖDÜL VERİLİYOR

İHTBV, Köy Enstitüleri’nin felsefesi ve ilkeleri ile uyuşan eğitim uygulamalarını özendirmek için İsmail Hakkı Tonguç Eğitim Uygulamaları Ödülü verecek.

İSMAİL HAKKI TONGUÇ’UN ADINA YENİ ÖDÜL VERİLİYOR
İSMAİL HAKKI TONGUÇ’UN ADINA YENİ ÖDÜL VERİLİYOR Admin
Bu içerik 540 kez okundu.

İSVEÇ POSTASI

İsmail Hakkı Tonguç Belgeliği Vakfı (İHTBV), Türkiye’de her yıl yurt içinde gerçekleşen ve Köy Enstitüleri’nin felsefesi ve ilkeleri ile uyuşan eğitim uygulamalarını özendirmek amacıyla İsmail Hakkı Tonguç Eğitim Uygulamaları Ödülü vermeyi kararlaştırdı.

İHTB Vakfı Yönetim Kurulu’nca belirlenen yazman üye, basın-yayın organlarını, eğitim dergilerini yıl boyunca izleyecek; sendikalar, üniversiteler ve demokratik kitle örgütleri ile temasa geçecek ve ödüle aday olabilecek olan eğitim uygulamalarını bir liste ile ödül seçici kuruluna sunacak.

İHTBV Yönetim Kurulu Başkanı Işık Kansu, Başkan Yardımcısı Metin Atuf Kansu ile üyeler Özgür Aydın, Dr. Gülin Onat Bayır, Prof. Dr. Haluk Erdem, Doç. Dr. Güzel Yücel Gier, Prof. Dr. Firdevs Gümüşoğlu, Günay Güner, Prof. Dr. Kemal Kocabaş ve Prof. Dr. Sedat Sever’den oluşan ödül seçici kurulu, her yıl nisan ayı başında toplanarak, aday olan önerileri gözden geçirecek ve ödülün hangi uygulamaya verileceğini belirleyecek. Her yıl tek bir eğitim uygulamasına verilecek ve paylaştırılamayacak olan ödül, 17 Nisan’da açıklanacak.

İsmail Hakkı Tonguç Eğitim ödülü İsmail Hakkı Tonguç Belgeliği vakfı İHTBV
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ