İSVEÇ POSTASI
Stockholm polisi bugün akşam saatlerinde Huddinge belediyesine bağlı Skogås semtinde bir adreste arama yapıyor. Aramanın nedeninin aiır bir suç şüphesi olduğu tahmin ediliyor. Polis, şu an hâlâ apartmanda ve çalışmasını sürdürüyor. Olayın 28 ocak akşamı silahlı saldırı sonucu öldürülen 15n yaşındaki gençle iligili olup olmadığı söylenmiyor.
Stockholm bölgesindeki polisin basın sözcüsü Daniel Wikdahl, ”Bunun bir soruşturma meselesi olduğundan fazlasını söyleyemem. Bunun ciddi bir suç olduğundan şüpheleniliyor ve birkaç kişiyi tutukladık” diyor.
Basına sızan bilgilere göre, iki şüpheli fail tutuklandı. Akşam saatlerinde de konu üzerinde çalışmaya devam edecekler. Daniel Wikdahl, olay yerine adli tıp teknisyenlerinin çağrıldığını söyleyerek; ” Yer kordon altına alındı ve çok sayıda el koyma yapıldı. Halk için bir tehlikesi yoktur” ifadelerini kullanıyor.
