SÖDERTÄLJE’DE BİR MAHKUM SERVİS ARACINDAN KAÇIRILDI

54 yaşındaki Fredrik Andersson'u öldürmekten suçlu bulunan ve hapiste olan genç, hapishane servis aracından maskeli iki kişi tarafından dişçiye götürülürken kaçırıldı. Olay Södertälje’de meydana geldi. Polis geniş çaplı operasyon başlattı. Operasyon hem karadan hem de havadan devam ediyor.

SÖDERTÄLJE’DE BİR MAHKUM SERVİS ARACINDAN KAÇIRILDI
SÖDERTÄLJE’DE BİR MAHKUM SERVİS ARACINDAN KAÇIRILDI Admin
Bu içerik 424 kez okundu.

İSVEÇ POSTASI

Polis sabah saatlerinde 09.50 dolaylarında ihbarı aldı. İhbar, Ceza İnfaz Kurumu personelinden geldi. Hapishane servis aracı daha sonra en az iki maskeli fail tarafından araçtan indirildiği sırada personeli tehdit edenler tarafından kaçırıldı.

Polis sözcüsü Towe Hägg, ”Anladığım kadarıyla bir aracın dışında ya da yayaymışlar ve bu maskeli failler ve mahkûmu alarak kaçmışlar. Biz, şu anda ekiplerimiz, diğer şeylerin yanı sıra bir polis helikopteriyle arama çalışmalarımıza hız verdik” diyor.

Kaçırılan ve serbest kalan 17 yaşındaki bir çocuk, sadece bir ay önce 54 yaşındaki Fredrik Andersson'u Stockholm'deki Delta Spor Salonu’nda öldürmekten suçlu bulundu. Cinayet sırasında 16 yaşında olan çocuk, 2 yıl 11 ay süreyle kapalı gençlik yurduna mahkum edildi.

Stockholm Södertälje mahkum maskeli failler kaçırıldı dişçi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ