ATTUNDA BÖLGE MAHKEMESİ ÖNÜNDE İKİ KİŞİ YAKALANDI

Basına yansıyan bilgiye göre, çete bağlantılı iki genç çocuk Sollentuna'daki Attunda Bölge Mahkemesi önünde yakalanarak tutuklandı. Polisin verdiği bilgiye göre, adamlardan birinin silahlı olduğu ve mahkeme içinde ya da yakınında birisini vurmayı planladığından şüphelenildiği belirtildi.

ATTUNDA BÖLGE MAHKEMESİ ÖNÜNDE İKİ KİŞİ YAKALANDI
ATTUNDA BÖLGE MAHKEMESİ ÖNÜNDE İKİ KİŞİ YAKALANDI Admin
Bu içerik 244 kez okundu.

İSVEÇ POSTASI

Yaşları 16 ile 17 arasında değişien iki genç çocuk sabah saatlerinde Stockholm dışındaki Sollentuna'daki Attunda Bölge Mahkemesi’nin önünde yakalanarak tutuklandı. Polisin, çete bağlantıları olduğu iddia edilen kişileri sokakta gözlemlediği ve kontrol etmeye karar verdiği belirtildi. Kaynaklar, tutuklananlardan birinin üzerinde bir silah bulunduğunu ve kişilerin birisini vurmak için orada olduğundan şüphelenildiğini söylüyor.

Polis, bilgiler hakkında yorum yapmak istemiyor ancak olay yerinde olduklarını ve iki gencin silah benzeri nesnelerle tutuklandığını doğruladı. Polis sözcüsü Per Fahlström, TT'ye yaptığı açıklamada, olayın artık polis adli tıp tarafından araştırılacağını söyledi. Polisin web sitesinde, her ikisinin de ciddi silah suçlarından şüphelenildiği ve savcılar tarafından tutuklandığı belirtildi.

Stockholm Sollentuna Attunda Bölge Mahkemesi iki kişi yakalandı tutuklama otomatik silah cinayete teşebbüs
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ